Katalog

Populære filter
31 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Hold deg smart i tradisjonsrike Barbour

Hold deg smart fra innerst til ytterst med alt fra t-skjorter og gensere til slitesterke, klassiske ytterjakker fra Barbour Beacon. Med en stil som lett lar seg kombinere med andre merker og stiler, står klærne fra kolleksjonen støtt. I lette jakker der detaljene er minimale, men likevel utmerker seg, ligger stilen i materialvalgene. Enkle skjortekrager og grov glidelås gir akkurat det uttrykket som den enkle jakken trenger for å få frem det eksklusive i tekstilene og snittet. Tar du på deg en jakke fra Barbour, så viser du fram det smarte valget. Det klassiske uttrykket gir deg en stil helt ut til fingerspissene. Flere av modellene har en lomme på innsiden som du kan bruke til verdisaker. Detaljer i det enkle for den smarte. Enten du ser etter en regnjakke eller du er ute etter en varm ytterjakke, så kan du finne et kledelig, smart valg i denne kolleksjonen. Vi har alt fra modeller med flere lommer eller et enkelt uttrykk til den klassiske vatterte varianten som isolerer deg mot vinterkulden.

Gensere og t-skjorter til hverdagen

De smarte valgene trekkes innover til gensere, hettegensere og t-skjorter fra denne kolleksjonen. Collegegensere og hettegensere med og uten lommer på magen og logo på brystet i myk, behagelig bomull. I forskjellige farger, helt fra de tradisjonelle jordfargene til de sprekere, trendy knallfargene. Men kolleksjonen holder seg tett på de jordnære fargene, kanskje nettopp på grunn av de tradisjonsrike røttene som merket har. Røtter som går langt bakover i tiden og som gir de nye kolleksjonene den tyngden som de trenger. Se bare på de tradisjonelle rutene i ny versjon eller på strikkegenserne i tradisjonell utførelse. Det er en stil som du kan ha på kontoret, på seilskuta og på fritiden. På den måten tar Barbour med seg kjerneverdiene sine videre inn i fremtiden og lar deg kle deg smart, elegant og moteriktig hver eneste sesong.

Hold stilen i en poloskjorte eller skjorte fra Barbour

Du kan holde stilen i en myk poloskjorte av bomull og variere uttrykket med de forskjellige fargene. En klassisk hvit eller svart til kontoret, og en sprekere farge til ettermiddagen eller ferien. Poloskjortene er behagelige mot huden, og det er et plagg som du helst ikke vil være foruten på varme sommerdager. Resten av året vil du kanskje ha en skjorte med lange ermer. Kolleksjonen har skjorter av bomull med innstikklommer og skjortekrager. De er så behagelige på at det er fare for at du flytter inn i en av dem. Noen av skjortene i kolleksjonen er av en kvalitet som grenser mot jakker, og du kan bruke dem både som en skjortejakke på lette sommerdager eller en skjorte inne på kalde vinterdager. Disse er av en litt tykkere tekstil enn de vanlige skjortene, men med fremdeles med stilige og kledelige detaljer. Den behagelige komforten er bare et pluss til den tradisjonsrike bastionen, noe som du kan stole på når du velger et plagg fra kolleksjonen.