Populære filter
142 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ønsker du en trendy stil med elementer av rock chic eller rock n´roll? Da er Versus Versace en sikker vinner. Rocka klær i skinn med tøffe detaljer kombinert med høye hæler, kule joggesko og lekre vesker. Oppdag din indre rockestjerne med ekte kvalitetsdesign.

Rock chic med Versus Versace

Den kjente motedesigneren Gianni Versace startet Versus Versace som en gave til søsteren sin Donatella Versace på slutten av 1980-tallet. Den ungdommelige linjen ble en umiddelbar suksess, og den holder definitivt fortsatt koken, og er med årene blitt et like kjent merke som Versace. Donatella Versace opererer hele det italienske motehuset med stødig hånd og utvikler stadig spennende og iøynefallende kolleksjoner for både dame og herre. Merket er kjent for sin rebelske eventyrlyst, og kombinerer røffe trykk og detaljer med det ypperste av italiensk design. Du finner hele antrekk inkludert sko og accessoirer, eller du kan matche favorittplaggene dine fra kolleksjonen med andre merker fra Zalando.

Finn din indre rockestjerne

Versus Versace byr på kule collegegensere, topper med trykk og en rekke jakker - men også pyntede cocktailkjoler og høye hæler. Du kan skape en røff hverdagslook, eller tilføre garderoben det lille ekstra til festlige anledninger. Du finner både kroppsnære silhuetter og løse og ledige plagg i kolleksjonen. Nydelige vesker i alle størrelser og farger. Kule joggesko og belter til både ham og henne. Den velkjente løvelogoen går igjen på både klærne og accessoirene. Vi oppdaterer stadig nettbutikken med nye plagg, slik at du kan kle deg som en rockestjerne i ekte kvalitetsdesign. Så hvorfor ikke benytt anledningen og skaff deg noen nye, edgy skatter til klesskapet i dag?

Andre har også kjøpt