Katalog

Populære filter

Klassiske plagg fra Morris som du kan stole på

Morris har sine røtter i den svenske hovedstaden Stockholm. Siden merkets opprinnelse har Morris produsert urbane, klassiske klær og tilbehør av høy kvalitet. Merket er tydelig inspirert av britisk mote, og spesielt kjent for sin raffinerte og tidløse stil. Med en lilje festet til brystet gikk grunnleggeren Jan Alsénhan virkelig inn for å produsere en tidløs garderobe.

Alle produktene fra Morris fokuserer på komfort og kvalitet i alle ledd, med vekt på en eksentrisk og “preppy” look. Merket har i flere tiår tilbudt alt fra college-inspirert stil til tidløse bluser, gensere og dresser. Her er det noe for enhver.

Navnet Morris kommer fra den legendariske herrebutikken i Stockholm, som siden 1949 har vært en inspirasjonskilde for herrer som elsker å kle seg sofistikert og klassisk. Morris har høy status innen herremote. Merket oppfordrer alle menn til å føle seg selvsikre og bra. Sjekk ut vårt store utvalg av klær fra Morris og unn deg plagg som varer. Merket produserte opprinnelig bare klær til menn, men har nå utviklet egne kolleksjoner til moteriktige kvinner.

Føl deg velkledd i bukser fra Morris

Såkalt “preppy” mote har sine røtter fra Ivy League, som startet 1912. Dette er en særegen stil som raskt spredte seg gjennom filmer, sport og spesielt jazzmusikk på den tiden.

Morris er for deg som elsker den klassiske og sofistikerte stilen, men med et ekstra snev av originalitet. Merket skaper stadig noe nytt, men klassikerne henger alltid igjen sesong etter sesong. Det er ikke uten grunn at herremote fra 50-tallet fortsatt har sin plass i dagens motebilde. Dette er rett og slett tidløse plagg.

Firmaet produserer klær av høy kvalitet, og alle plaggene er skreddersydde. Få en sjarmerende, klassisk og urban stil med en Morris bukse og en cardigan. Er det noe de er kjent for så er det de tidløse plaggene i vintage-inspirert design.

Spennende mote og dyrevelferd

Motebildet er i konstant endring. Nye ting blir introdusert og gamle trender gjenoppstår i et evig kretsløp. Noen plagg går derimot aldri av moten. Morris er et eksempel på dette. Merkets unike evne til å kombinere fortid og nåtid gir Morris en tidløs og moderne følelse på én og samme tid.

Morris produserer et begrenset antall plagg i kolleksjonene sine for å skape en viss eksklusivitet. Alt er i tillegg laget av slitesterke materialer av høy kvalitet. Det legges mye arbeid i materialer, snitt og passform, og alle plaggene er myke og komfortable.

De dyrebaserte materialene som brukes i kolleksjonene er ull, skinn og dun. Pels brukes ikke. De overvåker konstant hele prosessen for å forsikre seg om at dyrevelferd er opprettholdt i alle ledd av produksjonen.