Katalog

Populære filter
15 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Morris er et designermerke som blir produsert av italienske klesfabrikker, men ble opprinnelig grunnlagt av en svenske. Morris er kjent for sitt essentriske, lekende og attraktive design. Morris sine kleskolleksjoner er en fargerik blanding av av samtidens rådende trender, nytenkning samt en dose personlig uttrykk. Merket er kjent for sitt fargesprakende design og finsplipte detaljer - både på innsiden og utsiden av klærne. Dette er klær som oser av stil og som gir et vakkert og sofistikert uttrykk. Klærne er laget av materialer av høy kvalitet – noe som gjør at plaggene ikke bare er vakre men også behagelige å ha på. Morris sin damekolleksjon inneholder alt fra jeans, skjorter og gensre til jakker og blazere. Designeren er ikke redd for å bruke hele fargeskalaen i sine plagg. Klærne kommer i alt fra nøytrale nyanser og pasteller til sterke livlige farger og samt mørkeblå og svart – alt etter smak og behov.

Morris – moteriktige og sofistikerte plagg hos Zalando!

På Zalando finnes et førsteklasses utvalg av Morris-klær for både dame og herre. Variasjonen I utvalget er stort og her finnes klær som passer for både jobb, fest og fritid. Dette er klær som vil holde deg velkledd uansett anledning. Hvert plagg har sitt eget unike design og personlighet. Den iøyenfallende Morris-logoen gir umiddelbart et inntrykk av stil. Finn ditt favorittplagg fra Morris-kolleksjonen i Zalandos nettbutikk i dag - og gled deg til å motta en delikat og sofistikert motepakke i posten innen noen dager.

Gratis frakt og retur!

Frakten er alltid gratis hos Zalando. Få varene tilsendt raskt og kostnadsfritt!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Kjøpes ofte sammen med

Chinos

Genser

Blazere