Katalog

Populære filter
495 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Mango er et stilsikkert valg

Historien om fire tomme hender i Barcelona på 1980-tallet, har utviklet seg til et stilsikkert motemerke i dag. Mango er alltid på moten, med trendy plagg til hele familien. At de også kan være vågale, både i snitt og farger, gjør dem bare enda mer spennende.

Finn frem til den fargesterke kjolen, eller den stilsikre ytterjakken i marineblått – kolleksjonene favner bredt og treffsikkert.

Kvalitet legger grunnlaget for trenden

Med mål om å være til stede i alle byer i verden, satser Mango både på en mote som glir inn over alt, og en fargesterk linje. For å komme seg opp i teten, har de satset på klesdesignere som kjenner markedene, i tillegg til kvalitet i alle ledd.

Når du først har oppdaget Mango, kommer du tilbake – gang på gang. Nettopp fordi de både følger moten, og skaper den selv. Se bare på snittet til de klassiske kåpene; så nytt, og samtidig helt klassisk med sin egen vri, brede krager og store knapper. Også her kan du velge mellom knalle farger, eller tradisjonell marineblå eller svart.

Også dressjakkene har de små detaljene du bare finner hos Mango. Enten i myk fløyel, eller i glatt khaki. Eller hva med en klassisk parkas fôret med myk, syntetisk pels.

Fra Barcelona med stil

Enten du velger deg en klassisk rød skinnjakke, eller om du er ute etter stilige sko, har Mango alltid spennende modeller i kolleksjonene sine. Det er ikke mye igjen av de fire tomme hendene til de to brødrene på 1980-tallet – nå er Mango et navn de fleste i verden kjenner til, og det assosieres med så mye mer enn den gule frukten.

Mango med egne kolleksjoner for barn og tenåringer.

Den eksklusive luksusen ligger i kvaliteten i valget av materialer og snitt, og dette er klesplagg du kan bruke sesong etter sesong. De herlige blazerne er fine til en dag på kontoret, mens de stilige, klassiske dressjakkene passer både på kontoret og til fest. Også ytterjakkene kler opp den smukke, og du kan velge mellom klassikere som parkaser og korte kåper, eller frakker og varme vinterjakker. Det er dessuten enkelt å finne seg en favoritt blant de mange skinnjakkene, som egner seg både til hverdag og til fest; noen i en klassisk form, og andre i en mer røffere form. Til en mer avslappet dag, kan du velge deg en bomberjakke, sammen med et par komfortable joggesko og en avslappet jeans.