Katalog

Populære filter
407 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Få en klassisk og elegant stil med Mango

Mango tilbyr et stort utvalg av klær til både dame og herre, som garantert vil falle i smak. Her finner du et spennende tilbud av moderne jakker, skjorter, bukser og stilige poloskjorter, som gjør seg utmerket både til jobb og fritid. Et godt eksempel er den ikoniske trenchcoaten som Mango har i flere farger.

Funksjon og smarte løsninger i kombinasjon med tidløs eleganse er tanken bak trenchcoaten. Den har et moderne snitt og består av bomull og polyester. Den klassiske kåpen har en praktisk krage med slag, som både ser elegant ut og beskytter deg mot vær og vind. Den avslappede stilen blir understreket av det stilige beltet, som du knyter rundt livet. Beltet gjør det enkelt å tilpasse kåpen til din passform.

Tidløse og spennende klær som er laget for å vare

Mango har noen skikkelig fine poloskjorter i ulike farger til menn, som kombinerer et retroinspirert snitt med moderne materialvalg. Skjortene har en vintageinspirert krage, og er konstruert i en blanding av polyester, bomull og lin for en lett og behagelig følelse, som fungerer like bra i varmt som kaldt vœr. Poloskjortene er designet med en avslappet passform, slik at de gjør seg like bra på stranden som på jobb.

Mango benytter seg i stor grad av bærekraftige og naturlige materialer, som lin og bomull. Disse materialene skaper en naturlig og behagelig følelse mot huden, og sørger for slitesterke plagg som vil vare i mange år.

Mango har plagg til enhver anledning

Hos Mango kan du finne noe til enhver smak og anledning, enten du er på utkikk etter behagelige klær til sydenferien eller en klassisk skjorte til jobb - eller om du bare vil friske opp garderoben. Hva med en stilig og tidløs lyseblå denimbukse med en “straight leg” passform? Disse buksene gjør seg utmerket med en elegant vindjakke eller blazer, men du kan også kombinere de med en hettegenser for en mer avslappet stil.

Flere favoritter