Katalog

51 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Hvis du liker en avslappet stil med komfortable silhuetter, er Hope merket for deg. Det hele startet med to gode venners kjærlighet til flotte, praktiske klær og kvalitetsmaterialer. I begynnelsen valgte de å fokusere kun på yttertøy, men samarbeidet har vokst seg til å bli fulle kolleksjoner med klær, sko og tilbehør for både dame og herre.

Behagelig hverdagsmote fra Hope

Livsstilsmerket Hope ble etablert av designerne Ann Ringstrand and Stefan Söderberg i Sverige i 2001, og målet har hele tiden vært å skape en følelse av velvære. Godt håndverk, de beste materialene og funksjonell design har gitt Hope flere designpriser og gjort merket godt kjent på kort tid. Designen er inspirert av tidligere arbeidsuniformer, og i dag kombinerer de det robuste uttrykket med spennende snitt, sømmer og ulike lengder i plaggene. Dersom du vil kle deg behagelig i tidløs design og materialer som bare blir finere med årene, bør du velge plagg fra Hope. Enkle, morsomme detaljer gir klærne det lille ekstra og tilfører en ekstra dimensjon. Nå har de fått med seg en av designere fra Acne Studios på laget og går nye spennende tider i møte av utviklingen av brandet.

Avslappede og trendy kvalitetsklær

Du kan virkelig kle deg fra topp til tå i Hope. Enten du liker kule joggesko, stramme ankelboots, lave sandaler, enkle slippers eller loafers så har Hope skoene for deg. Kolleksjonen har en rekke topper, gensere, cardigans og bukser, samt jakker, kåper og parkas. Dette er virkelig merket for deg som liker storbypulsen, men også setter pris på en avslappet stil. Klærne fungerer like godt i byen som i parken eller på hytta. Plaggene passer flott sammen i sine nedtonede, klassiske farger - eller de kan kombineres med andre spennende plagg du finner her i nettbutikken hos Zalando. Nyt en deilig strikket genser til et par korte bukser, eller shorts - eller match en herlig oversized skjorte til et par kule bukser. Den enkle elegansen og det tidløse designet gjør dette til klesfavoritter du kan ha i basisgarderoben din år etter år.

Andre har også kjøpt

Klassiske og elegante plagg fra HOPE til enhver anledning

HOPE er et merke som vet å kombinere det tidløse med det funksjonelle. Hos Zalando finner du et stort utvalg av HOPE sin siste kolleksjon, med spennende og behagelige plagg til både jobb og fritid.

Hva med noen nydelige grå bukser som er ypperlige til kontoret? Eller noen råtøffe bukser i khaki som sitter godt og som gir deg maksimal bevegelsesfrihet, enten du er på vei til jobb eller skal ut på sykkeltur?

Smart design som fenger

For deg som ser etter en klassisk og kul kjole, så burde en Maxikjole i sort stå høyt på listen. Gjennom sitt luftige og kule design er dette det perfekte plagget når gradestokken kryper oppover.

Laget i en myk blanding av viskose og elastan, er dette perfekt som en kjole til sommerfester, jobb eller bare fritid. Du kan enkelt kombinere kjolen med noen kule sneakers eller boots for en uformell look. Videre har vi også flere stilige topper laget i behagelig bomull, i farger som grønt eller grått, for en tidløs og kul stil.

Bærekraftige plagg som varer over lang tid

HOPE leverer klær som hele tiden prøver å pushe grensene for hva som er mulig, både designmessig og materialmessig. Derfor er fokuset også på å skape kule design med en bærekraftig profil. Ved å kombinere lette syntetiske materialer som viskose og elastan, med naturlige materialer som bomull eller lin, får du slitesterke plagg som vil vare i lang tid.

Kjolene og skjortene bør vaskes på 30 grader med lignende farger, for å unngå at plaggene misfarges eller mister sin glans. Videre bør du også unngå bruk av blekemidler og rensemidler, ettersom det ødelegger den naturlige fargen og teksturen i plaggene. Vær også forsiktig med tørketrommel når det gjelder flere av plaggene i bomull, ettersom det ofte vil krympe plagget.