Filter1

Hope
Katalog

55 produkter

Hvis du liker en avslappet stil med komfortable silhuetter, er Hope merket for deg. Det hele startet med to gode venners kjærlighet til flotte, praktiske klær og kvalitetsmaterialer. I begynnelsen valgte de å fokusere kun på yttertøy, men samarbeidet har vokst seg til å bli fulle kolleksjoner med klær, sko og tilbehør for både dame og herre.

Behagelig hverdagsmote fra Hope

Livsstilsmerket Hope ble etablert av designerne Ann Ringstrand and Stefan Söderberg i Sverige i 2001, og målet har hele tiden vært å skape en følelse av velvære. Godt håndverk, de beste materialene og funksjonell design har gitt Hope flere designpriser og gjort merket godt kjent på kort tid. Designen er inspirert av tidligere arbeidsuniformer, og i dag kombinerer de det robuste uttrykket med spennende snitt, sømmer og ulike lengder i plaggene. Dersom du vil kle deg behagelig i tidløs design og materialer som bare blir finere med årene, bør du velge plagg fra Hope. Enkle, morsomme detaljer gir klærne det lille ekstra og tilfører en ekstra dimensjon. Nå har de fått med seg en av designere fra Acne Studios på laget og går nye spennende tider i møte av utviklingen av brandet.

Avslappede og trendy kvalitetsklær

Du kan virkelig kle deg fra topp til tå i Hope. Enten du liker kule joggesko, stramme ankelboots, lave sandaler, enkle slippers eller loafers så har Hope skoene for deg. Kolleksjonen har en rekke topper, gensere, cardigans og bukser, samt jakker, kåper og parkas. Dette er virkelig merket for deg som liker storbypulsen, men også setter pris på en avslappet stil. Klærne fungerer like godt i byen som i parken eller på hytta. Plaggene passer flott sammen i sine nedtonede, klassiske farger - eller de kan kombineres med andre spennende plagg du finner her i nettbutikken hos Zalando. Nyt en deilig strikket genser til et par korte bukser, eller shorts - eller match en herlig oversized skjorte til et par kule bukser. Den enkle elegansen og det tidløse designet gjør dette til klesfavoritter du kan ha i basisgarderoben din år etter år.

Andre har også kjøpt