Katalog

Populære filter
20 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Klassiske og elegante plagg fra HOPE til enhver anledning

HOPE er et merke som vet å kombinere det tidløse med det funksjonelle. Hos Zalando finner du et stort utvalg av HOPE sin siste kolleksjon, med spennende og behagelige plagg til både jobb og fritid.

Hva med noen nydelige grå bukser som er ypperlige til kontoret? Eller noen råtøffe bukser i khaki som sitter godt og som gir deg maksimal bevegelsesfrihet, enten du er på vei til jobb eller skal ut på sykkeltur?

Smart design som fenger

For deg som ser etter en klassisk og kul kjole, så burde en Maxikjole i sort stå høyt på listen. Gjennom sitt luftige og kule design er dette det perfekte plagget når gradestokken kryper oppover.

Laget i en myk blanding av viskose og elastan, er dette perfekt som en kjole til sommerfester, jobb eller bare fritid. Du kan enkelt kombinere kjolen med noen kule sneakers eller boots for en uformell look. Videre har vi også flere stilige topper laget i behagelig bomull, i farger som grønt eller grått, for en tidløs og kul stil.

Bærekraftige plagg som varer over lang tid

HOPE leverer klær som hele tiden prøver å pushe grensene for hva som er mulig, både designmessig og materialmessig. Derfor er fokuset også på å skape kule design med en bærekraftig profil. Ved å kombinere lette syntetiske materialer som viskose og elastan, med naturlige materialer som bomull eller lin, får du slitesterke plagg som vil vare i lang tid.

Kjolene og skjortene bør vaskes på 30 grader med lignende farger, for å unngå at plaggene misfarges eller mister sin glans. Videre bør du også unngå bruk av blekemidler og rensemidler, ettersom det ødelegger den naturlige fargen og teksturen i plaggene. Vær også forsiktig med tørketrommel når det gjelder flere av plaggene i bomull, ettersom det ofte vil krympe plagget.