Katalog

Populære filter
32 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Test grensene dine med Craft som støttespiller

Midt i svette og smerte, vind og regn, kan du falle og reise deg igjen og kjenne på den euforiske følelsen det er å oppleve å teste grensene sine. Enten du er kvalifisert for store sportsleker eller du bare trener hjemme, i skogen eller i gatene, så kan du sikte på den optimale ytelsen i hver eneste treningsøkt.

Funksjonelle treningsklær fra Craft er laget for et kappløp med dine tidligere resultater. Designerne bak merket er dedikerte i sitt fokus på treningsklær, og er lidenskapelig opptatt av hver detalj som kan hjelpe deg til å yte ditt aller beste.

Prestasjon ligger nært hjertet til dette merket, og de har flere tiår med erfaring bak seg. Det hele begynte i Sverige, der behovet for riktige treningsklær til klimaet meldte seg. Her trengte man gode treningsklær til å jogge i i all slags vær, som holdt kroppstemperaturen optimal og selve kroppen tørr.

Solid passform

Detaljer som høy, elastisk linning på en tettsittende leggings av polyester og elastan, gjør det enklere å yte optimalt når du trener. Pustende polyester sørger for at du kan fokusere fullt og helt på treningen.

Mens en tettsittende treningsskjorte i polyester sørger for at du har minst mulig motstand på sykkelturen din, kan en løpejakke godt være litt løsere for å bygge lag på lag når du skal ut for å trene. De forskjellige passformene er tilpasset bruk, og er svært komfortable når du skal fokusere på den optimale treningsøkten.

Slitesterke tekstiler som puster

Enten du trenger en tights med en lett kompresjon eller en overtrekksbukse, så velger designerne bak Craft de beste tekstilene og løsningene hele veien. Mye av tekstilene og materialene som brukes er polyester og plast, noe som både puster og holder deg tørrest mulig under treningsøkten.

Nettopp en lett kompresjon som fungerer som en lett klem, kan være særlig effektiv under trening. Da får musklene et lett press tilbake, noe som kan være behagelig og støttende når du tar i.

Mange av treningsklærne fra Craft er til sykling, men du finner også treningsklær til andre formål. Alle treningsklærne til utendørsbruk kan bygges i lag på lag, og mye av tekstilene er jersey og polyester. Smarte løsninger som glidelås på treningsjakkene gjør det enkelt å ta av et lag når du er varm eller ta på et lag når du er kald. Se etter detaljer som ståkrage og fôret glidelås for trening ute når det er kjølig.