Katalog

94 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Innovasjon, design og funksjon - dette er nøkkelelementene CRAFT baserer de funksjonelle treningsklærne sine på. Fra toppidrettsutøvere med høye krav, til alle med ekte treningsglede i hverdagen, her får du noe av det beste innen trenings-, løps-, sykkel- og langrennsbekledning. De tekniske plaggene fullføres med et friskt og stilfullt design, perfekt for å øke treningsmotivasjonen enda litt mer.

CRAFT - med solid erfaring innen idrett

Over 40 år med erfaring i bransjen kan jo bare resultere i én ting: Teknisk sportstøy av topp kvalitet, designet for at både små og store treningsentusiaster skal kunne yte best mulig. Enten du elsker å konkurrere mot andre, eller vil utfordre deg selv på adrenalinfylte løpeturer gjennom skogen, finner du sportstøy som optimaliserer økten din. Fra treningstights til ørevarmere, vindtette jakker til fukttransporterende undertøy, hvert eneste plagg er spesielt utviklet for å takle selv de tøffeste øktene. I tillegg fokuserer suksessmerket ikke bare på det tekniske. Det moderne designet er både edgy og råflott, perfekt for livsglade, sporty mennesker med høye krav til klærne.

Ta prestasjonsevnene til neste nivå

Når pulsen stiger, musklene pumper og mestringen vokser, er det essensielt med klær som ikke svikter. Gode pusteevner, perfekt passform og beskyttelse mot lave og høye temperaturer, er essensielt når du vil utfordre deg selv fysisk. Produktene er utformet i samarbeid med profesjonelle utøvere, for å sikre at behovet til aktive, sporty mennesker blir best mulig ivaretatt. Kombinerer du med annet praktisk utstyr, som joggesko, drikkeflasker og pulsmålere, får du en helt eksepsjonell treningsopplevelse med alt på stell. Ta treningsøkten til neste nivå, invester i funksjonelle sportsklær som forbedrer prestasjonsevnen, uansett hvilke mål du har for treningen.

Se også