Katalog

Populære filter
15 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sjarmerende og stilsikkert med byTiMo

Hvis du er en kvinne med forkjærlighet for vintage-inspirerte plagg med en moderne vri er byTiMo merket for deg. De kom til verden i 2004, grunnlagt av Tine Mollatt, og har fanget hjertene til mange med sitt romantiske og tidløse design. Stilen er feminin, med vekt på delikate stoffer og detaljer, som blonder og blomster.

Merket har vokst utover landets grenser siden oppstarten, og er blitt til et favorittvalg blant de som vil ha en elegant, men leken stil. I tillegg til det skandinaviske designet, følger det med et klart fokus på bærekraft. Tine Mollatt startet byTiMo med en visjon om å tilby mote som både er vakker og etisk produsert hele veien.

byTiMo har hatt et gjennomgående fokus på etikk i produksjonen sin. De er opptatt av å benytte seg av bærekraftige materialer, og støtter rettferdige arbeidsvilkår – alt dette bidrar til at du kan kjenne på godfølelsen, når du kler deg i et antrekk fra dette motemerket.

Feststemning med byTiMo

Enten du skal på sommerfesten, et jobbintervju eller bare vil se fantastisk ut i hverdagen, har dette merket alltid noe for deg. Du finner et bredt spekter av plagg, fra de luftige sommerkjolene til elegante bluser, minikjoler og fotside kreasjoner.

Gi et uforglemmelig inntrykk i en fabelaktig kjole med blomstertrykk og blonder, eller miks og match med forskjellige plagg, og skap din egen unike stil.

Disse kreasjonene lages for å vare, sånn at du kan glede deg over favorittene dine i mange år. Det er også i tråd med merkets bærekraftige filosofi – kjøp mindre, men bedre.

Ny garderobe til årstidene med klær fra byTiMo

Når du har lyst til å fornye garderoben din med noen vakre plagg, er det mange måter å få tak i dem på. Men vi tør å påstå at hvis du vil unngå stress og mas i fulle butikker, og heller shoppe i fred og ro når du selv vil, er Zalando et utmerket valg.

Vi legger masse jobb i å finne de beste prisene og kolleksjonene til deg, og det gir alltid resultater, synes vi. Her finner du selvsagt masse byTiMo-plagg, og ofte kan du støte på gode tilbud og rabatter på toppen av det hele! Det er enkelt å finne det perfekte plagget, uten å tømme lommeboken.

Ta sjansen på byTiMo. Den romantiske stilen, kvaliteten og merkets engasjement for bærekraft, er alle gode grunner til å legge dem til i garderoben din, så ta en titt hos Zalando når du er på jakte etter de neste favorittantrekkene dine.