Katalog

Populære filter
81 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

byTiMo - design fra hjertet

De som kjenner mote er som regel godt kjent med skandinavisk design. Det handler om rene linjer, nedtonede og rene farger og mønstre, og ofte et budskap om at “less is more”. I kolleksjonene fra byTiMo kommer alle disse velkjente trekkene frem, i kreasjoner som både er myke, feminine, balanserte og stilsikre.

I den moderne moteverden er merker som byTiMo en ledestjerne. Det handler om å skape plagg og følelser med god samvittighet, som ikke går på bekostning av kreativiteten og det særegne uttrykket som alle merker streber etter å skape. Dette merket er et resultat av design som kommer rett fra hjertet - og fra sjelen, som moteskaperen bak byTimo selv uttrykker det.

Bærekraft og sporbarhet, hele veien

Bærekraft og ansvar er et viktig element i det byTiMo gjør - i alle ledd, til enhver tid. Kreasjonene i seg selv, samt materialene som brukes til å skape dem, skal være så sporbare og gjennomsiktige som mulig når det kommer til både opphav og produksjonsprosesser. På denne måten blir resultatet plagg som man kan ha på seg overalt, med god samvittighet.

Enten det er lange kjoler eller korte skjørt, topper, bluser, vester eller gensere, finnes det plagg som fremhever det feminine uttrykket i alt fra de minste detaljene til helheten i snitt og sammensetning. byTiMo hjelper deg å utvikle din stil, slik at du kan komponere antrekk og uttrykk som viser hvem nettopp du er. Dette merket er perfekt for deg som setter pris på bærekraft og klær som kan bæres med god samvittighet.

Fra et lite land til en stor verden

Verden er stor, men selv noe lite kan skape store bølger av og til. Det er bare å sende et blikk mot byTiMo. Fra lille Norge kommer et merke laget for sterke og bevisste kvinner med klare preferanser for hva de er på utkikk etter. Med dette som utgangspunkt har byTimo vokst til noe mye større. Fra en concept store i Oslo til mer enn 200 butikker over hele verden.

Sett sammen antrekket ditt med feminine og moteriktige plagg, skapt med både sjel og bærekraft i alle ledd.