Cardigans til dame

Populære filter
1 323 produkter

Strikkejakker har vokst seg til å bli et stort fenomen de siste årene. Fra å være et plagg som var forbundet med komfort og varme, har strikkejakker klart å bite seg fast til en plass blant motekolleksjoner og internasjonale Fashion Weeks. Designere har forstått at dette er et fleksibelt plagg som det går an å boltre seg løs på designmessig, og dette har resultert i mange spennende kreasjoner som man kan velge mellom. Strikkejakker er også fleksibel i sitt bruk, for det passer like godt til en kjølig kveld om sommeren som til høsten. For å ikke snakke om vinterens kuldegrader! Hva er da bedre enn å ta på seg komfortable og tidsriktige strikkejakker for beskyttelse? Dette er et must for alle kvinner!

Cardigans

Cardigans går aldri av moten og fortjener en plass i enhver garderobe. Enten du velger en variant med knapper, nåler eller glidelås så er dette plagget som funker til alt, uansett årstid. Foruten at cardigans er et praktisk plagg, så vil en cardigan piffe opp et ellers så kjedelig antrekk. Her hos Zalando byr vi på et mangfoldig utvalg av cardigans for kvinner og menn. Uansett hva slags stil du har, så vil du garantert finne en cardigan som passer perfekt for deg.

Bredt utvalg av cardigans for han og henne hos Zalando

Fra lange til korte, fargerike til monotone, oversized til ettersittende – cardigans finnes i like mange varianter som det finnes menn og kvinner som bruker dem. En cardiganjakke er det perfekte plagget å slenge over en t-skjorte, skjorte eller tank-top på travle morgener. Hva med en deilig strikkejakke til kalde vinterdager og kjølige sommerkvelder? Eller kanskje en bomullscardigan til jobbgarderoben? Piff opp antrekket med en mønstrete cardigan, eller går du for en cardigan i en nøytral tone som kan være med hvor enn du skal. Enten du velger en luksusvariant fra vår premiumavdeling eller et rimeligere alternativ, så har du et klassisk plagg som kan brukes til de fleste anledninger. Det finnes en cardigan for alle, så ta deg en nærmere titt på vårt utvalg og la deg inspirere.

Komfortable og moteriktige strikkejakker – her på Zalando.no!

Strikkejakker kan varieres med mye forskjellig. Uansett hvilken stil du foretrekker, er variasjonene til strikkejakker så stor at det passer inn med alle kombinasjoner. La derfor kreativiteten blomstre – her har du sjansen til å berike din garderobe! Det er bare din egen kreativitet som kan sette grenser for hvor langt du kan gå. Her har du sjansen til å oppdage nye stiler og trender. Velg mellom glamorøse cardigans i sort, kombinert med en pen bukse i hvitt. Miks og match med en grå cardigan, sammen med din favorittrøye under. Du kan ikke ta feil! Unn deg noe nytt, strikkejakker er noe man må ha i garderoben til enhver tid. Velg mellom et fantastisk utvalg her på Zalando.no. Med bare noen få klikk vil du finne dine nye favoritter!