Faq | Retur & Refundering | Hvordan blir jeg refundert ved retur?

Hvordan blir jeg refundert ved retur?

Så snart din retur er kommet frem og godkjent på vårt lager, blir pengene for de returnerte varene tilbakebetalt til deg. Det kan ta opptil fem virkedager (mandag til fredag) fra vi refunderer beløpet til du ser det på din konto.

Hvordan tilbakebetalingen foregår kommer an på hvilken betalingsmåte du benyttet deg av. Har du benyttet deg av kortbetaling, blir pengene for de returnerte varene tilbakebetalt til din bankkonto/ditt kredittkort. Husk at det kan ta 5 virkedager før beløpet er synlig på din konto/ditt kredittkort.

Dersom du har brukt VIPPS som betalingsmåte vil tilbakebetalingen automatisk gå tilbake til kortet som er koblet til din VIPPS konto. Husk at det kan ta 5 virkedager før beløpet er synlig på ditt kredittkort.

Har du brukt PayPal som betalingsmåte, blir pengene for din retur tilbakebetalt til din PayPal-konto. Ved å logge inn på din PayPal-konto kan du selv bestemme om du vil beholde pengene der eller videreføre dem til din bankkonto.

Betalte du for din ordre med faktura og i ettertid bestemte deg for å returnere deler av eller hele din bestilling, ber vi deg underveis i returprosessen på hjemmesiden om å oppgi kontonummeret du ønsker å få tilbakebetalt til. Det samme gjelder om du har benyttet deg av forhåndsbetaling.

Ved bruk av gavekort blir pengene refundert til din Zalando-konto.

Vi minner om at det kan ta opptil tre uker fra du leverer inn en returpakke til vi mottar denne.

I noen tilfeller kan det være at du blir refundert allerede ved scan når du har overlevert din returpakke til PostNord.

Dersom du har registrert din retur flere ganger for samme bestilling kan det være at kun noen få av varene blir refundert ved scan, da det kun var disse varene som var registrert på returlappen klistret utenpå pakken. De resterende varene i returpakken vil refunderes på vanlig måte ved mottak på varelager.

Vi ber deg derfor om tålmodighet da det kan ta opptil tre uker fra du leverer inn en returpakke inntil vi mottar den. Dersom du ikke har fått en returbekreftelse innen denne tiden ber vi deg ta kontakt med våre kundebehandlere.

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at tilbakebetaling ved kortbetaling i disse tilfellene kan være synlig ved bestillingsdato i din nettbank. Vi ber deg derfor også sjekke ved bestillingsdato for din tilbakebetaling dersom du ikke finner denne ved refunderingsdato. Vi ber deg sjekke for tilbakebetalingen i din nettbank, da det ikke alltid er like synlig i mobilbank.


Finner du ikke svaret du leter etter?
Kontakt oss
Snakk med vår chatbot

Vår chatbot er her for å hjelpe deg. Dersom chatboten ikke kan hjelpe deg, vil den overføre deg til en av våre aktive agenter, som snakker engelsk.

Ring oss

Våre spesialister er klare til å hjelpe deg. Ventetiden kan ta opptil 2 minutter.

Mandag til fredag 08.00-18.00.

Din innboks

Det handler om stil

Abonner på nyhetsbrev fra Zalando

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.