Katalog

Populære filter
57 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Superdry gjør hverdagsgarderoben trendy

Det britiske merket Superdry har i snart to tiår tilbudt klær for både ham og henne, varmt og kaldt vær. Merkevarehuset har et stort utvalg av helt herlige moderne klær som kombinerer en avslappet stil med rette snitt og fargerike trykk. Superdry ble etablert etter at Dunkerton og Holder hadde vært i Tokyo, Japan. Dette er derfor et moderne merke som tar det beste av japansk og vestlig mote og kombinerer det i plagg som bærer deg gjennom studiehverdagen, en avslappende søndag eller en på trening. Det er kult, det er funksjonelt, og i utvalget av klær fra Superdry hos Zalando finner du alt fra stilige hverdagsplagg til funksjonelle treningsklær.

Tilbakelent og sporty i en herlig moderne vintage

Dette utsagnet var kanskje litt motstridende? Det er akkurat det som gjør Superdry så herlig. Merket er toppmoderne på samme tid som det er vintage, tilbakelent og sporty. Her finner du med andre ord flere uttrykk kombinert i ett plagg. Dette merket viser sin japanske innflytelse på det vestlige motebildet på svært vellykket vis.

Kombiner behagelige t-skjorter med skinny jeans og en bomberjakke for et tøft og moteriktig antrekk. Eller forsøk å sette ny personlig rekord i markløft med et par skinny tights i treningsstudioet. Og hvorfor ikke kombinere begge deler? Alt er lov med Superdry.

Skulle det derimot være kaldt og kjølig kan du polstre deg med en vind- og vannresistent ytterjakke og en herlig lue med logo. Dette er plagg som gjør seg like godt til hverdags som til joggeturen. Her får du du altså flere plagg i ett, noe som lønner seg for både lommebok og garderobeplass.

Til dine behov og din stil

Hos Zalando har vi samlet opp et vidt utvalg av klesplagg og noe tilbehør fra Superdry slik at du enkelt kan finne det som tilfredstiller dine behov. Trenger du ankelboots og en formsittende kjole? Det har vi. Trenger du rette bukser til snowboard og en mannlig skjorte? Det har vi også. Superdry er rett og slett en favoritt når det kommer til allsidighet og kvalitet. Her er det noe til alle.

Kombiner de spreke fargene med de mer lavmælte, det tettsittende med det mer voluminøse. På denne måten kan du skape akkurat det herlige og moderne uttrykket som du vil ha. Med sterke inspirasjoner fra Japan får du også en rekke stilige trykk, mønstre og detaljer i tekstilene. Det er behagelig, det er tøft, og det er svært allsidig.

Enkelt og greit, med klær fra Superdry har du noe for både ham og henne som står i et møtepunkt mellom det beste av mote fra Japan, USA og Storbritannia. Stort bedre kan det rett og slett ikke bli i hverdagen. Ja, også så behagelig da!