Katalog

Populære filter
312 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Føler du for å ha på deg noe enkelt, fargerikt og samtidig kult og avslappet? Da bør du sjekke ut det britiske merket Superdry som på kort tid er blitt et av de hippeste merkene for en casual urban stil. Enten du skal på jobb, skole, slappe av hjemme eller henge med venner så har Superdry antrekket for deg.

Superkul med Superdry

Britiske Superdry ble etablert i 2003 av Julian Dunkerton og James Holder etter en inspirerende tur til Tokyo. Det moderne merket kombinerer japansk grafikk med amerikansk vintage og kul britisk stil. Klesmerket er kjent for å benytte kvalitetsmaterialer, håndtegnet grafikk og unike detaljer i sine fargerike plagg. Trolig har du flere ganger sett Superdry logoen med japansk skrift som visstnok betyr ”Extreme dry (do it)”. Designerne forteller at de har det moro med å benytte automatisk oversettelse fra engelsk til japansk, noe som kan gi morsomme uttrykk uten korrekt japansk mening. Uansett har en rekke kjendiser som David Beckham, Ben Stiller, Justin Bieber og Kristen Stewart trykket merket til sitt bryst og avbildes ofte i de kule plaggene.

Japansk gatemote møter amerikansk vintage med en britisk tvist

Hos Zalando har vi fulgt merket over flere år, og kan nå friste med et bredt utvalg av både dame- og herreklær. I nettbutikken kan du velge blant kjoler, skjørt, sko, solbriller, caps, vesker, ryggsekker, jakker, t-skjorter, hoodies, topper, gensere, treningsbukser, shorts, luer og sokker for å nevne noe. Spreke farger og unike trykk gir deg garantert oppmerksomhet. Klærne er laget av deilig myk bomull som gjør plaggene lette å vaske. Inspirasjonen fra både japansk, amerikansk og britisk stil kombineres i helt unike plagg som lar deg uttrykke den lekne personligheten. Superdry kolleksjonen kan fint kombineres med andre plagg, som for eksempel et par kule jeans.

Andre har også kjøpt