Skihansker og votter

Populære filter

Et komplett antrekk med skihansker og skivotter

Skihansker og skivotter er viktig å ha når du skal på fjellet. Disse er nyttige til å holde varmen når du for eksempel skal på ski.

Her er det et bredt utvalg av skihansker og skivotter av god kvalitet. Du kan velge mellom flere ulike farger, stiler og design. Her er det tradisjonelle stiler til mer fargerike og sporty varianter.

Hanskene er gjerne av dun, bomull og polyester. Du kan til og med finne hansker med en fin blanding med ull. Dette utvalget er utmerket til bruk på ski og snowboard i tørre og kjølige klimaer.

Hold deg fasjonabel med hansker til ski

Det er ganske mye stil å få med hansker til ski. De er blant annet med på å fullføre skiantrekket ditt. Gå for det som gjerne matcher resten av antrekket, eller gå for noe sprekere for å friske opp stilen.

Syntetiske materialer isolerer når det blir vått og tørker raskt. Dette er et godt valg dersom du står på ski, snowboard eller liker å finne på aktiviteter i snøen. Det gjelder spesielt i fuktig klima. Naturlig dun er lettere og gir utmerket isolasjon mot kulde. Dun er følsommere for fuktighet og anbefales på virkelig kalde dager med tørre værforhold.

Se etter vanntette hansker til våtere værforhold. Her får du membraner med forskjellige teknologiske fordeler som er utviklet for slike forhold. De er dermed designet for å beskytte mot snø. Andre alternativer har også pustende egenskaper for å redusere håndsvette.

Match dine daglige antrekk

Bruk gjerne hanskene med dine daglige antrekk. Bruk for eksempel et par skivotter med en vinterkåpe, lue og jeans.

Til snowboard-antrekket kan du gå for en snowboard-jakke, snowboardbukse og et par skihansker. Et pannebånd i ull eller en lue er et flott tillegg til antrekket.

Skal du ut på tur med familien passer det fint å gå i en kjeledress med vinterstøvletter og votter. Ha gjerne på en flott strikkelue til.