Jakker & blazere til dame

Populære filter
7 944 produkter

Jakker og blazere til dame, for alle anledninger

En kald vintermorgen, eller en viktig presentasjon på jobben? Zalando har deg dekket. Her hos oss finner du et stort utvalg av jakker og blazere til dame, for alle anledninger.

Her finner du alt fra gode og varme vinterjakker, til stilige og moteriktige blazere, for dagene der du virkelig må vise din profesjonelle side. Et stort fargeutvalg finner du også.

Hva med en grønn boblejakke, som både gir fysisk og visuell varme? Eller kanskje en burgunder dameblazer, som gjør at antrekket ditt – og dermed du – skiller deg fra mengden? Her kan du virkelig velge damejakker som passer til din stil og anledning.

Fra kontoret til fest med dameblazere

Vi vet alle at en dameblazer er det perfekte tilskuddet til jobbgarderoben. Men det som gjør dette plagget til en skikkelig vinner, er at det kan ta deg rett fra kontoret til restaurantmiddagen, til en kveld på byen.

Med et fargeutvalg som overgår det meste annet, kan du i tillegg finne de perfekte dameblazerne til nettopp din garderobe, og holde det profesjonelt på kontoret og gøy på fest. Du finner selvfølgelig varianter som klarer begge deler også.

Og hvem sier at kontorhverdagen ikke kan trenge et litt sprekere antrekk? Gå for eksempel for et par stilrene dressbukser, sammen med en hvit bluse med krage og en dameblazer i fuchsia. Sammen med et par pumps, og et par store øredobber, er antrekket komplett, og du kan erobre jobbhverdagen i stil.

Vær beredt

Med jakker og blazere til dame, som du finner her hos Zalando, er du ikke bare klar for en stilig hverdag – du blir også rustet til all slags vær. Velg for eksempel en lang regnjakke i softshell-materiale, og du er klar for en stilfull dag, selv om regnet melder sin ankomst.

Med sin gode og lange passform, er en slik damejakke perfekt sammen med skjørt og kjoler, og er bukser dagens valg, hjelper den også med å holde buksebeina tørre. Den lange passformen gir et ekstra feminint uttrykk – noe som ikke alltid er så enkelt å oppnå når man må kle seg etter været, men her får du altså i pose og sekk.

En boblejakke er i tiden, så her kan du heller ikke gå feil. Det erforskjellige lengder, så du kan velge den passformen som er mest flatterende til din form og figur. En jakke med snøring i midjen, gir alltid figuren et boost. Finn dine favoritter blant jakker og blazere til dame, her hos Zalando.