accountaccountbagbagzalando logomenu

Alle Norges favorittmerker

100 DAGERS ÅPENT KJØP

Fri frakt* og retur

Firmagavekortet fra Zalando – den perfekte firmagaven


Ettersom Zalando.no har alt fra siste catwalk-trend av klær og sko til sports- og friluftsutstyr er et gavekort i vår nettbutikk den perfekte gaven til alle anledninger. Enten det er snakk om firmafest, julebord, sommerfest eller bursdag blir mottakeren alltid glad for å kunne velge seg noe fint - kanskje til og med noe som lenge har stått på ønskelisten!

Et gavekort fra Zalando er også en perfekt gave i anledninger der en ønsker å vise takknemlighet eller gi noen en liten oppmerksomhet. Ofte møter man på slike situasjoner i arbeidslivet, enten det er til ansatte, kunder eller forretningspartnere. Ettersom dette gir et vinn-vinn-utfall innfører stadig flere bedrifter såkalte lojalitetsprogrammer. Ved å vise takknemlighet til lojale kunder vil kundene føle seg sett og ivaretatt.

Bli en attraktiv arbeidsgiver med firmagavekortet fra Zalando

Firmagavekort er også perfekt som incentiver til ansatte for å øke arbeidsmotivasjonen. Dette anses som en effektiv strategi for å nå mål, hvilket i særlig grad gjelder firmaer som opererer i salg- og servicesektoren. Som ansatt ønsker man å føle seg sett og ivaretatt, særlig når det gjelder ens prestasjon og innsats. Ved å tilby Zalando-gavekortet som en del av et bonusprogram får selskapet ditt muligheten til å vise takknemlighet for både små og store prestasjoner da verdien på gavekortet er opp til deg og ditt selskap å bestemme.