Strikkegensere til dame

Populære filter
3 450 produkter
ubiii__
ubiii__
ubiii__·

Delikate og deilige strikkegensere til dame

Når gradestokken går mot blått er det få ting som er deiligere enn en god strikkegenser. Her oppe i nord kommer gode og varme ullplagg ekstra godt med. Det spiller ingen rolle om det er sommer eller vinter – en strikkegenser til dame er alltid god å ha på lur.

Til festligere anledninger kan en tynnere og mer delikat variant være perfekt, gjerne sammen med et skjørt i en litt annen tekstur for å gi dimensjon til antrekket ditt. I hverdagen er strikk og denim en perfekt match. Med dette får du både komfort og stil i ett – en vinnende kombo.

Deilige strikkegensere til dame gir god komfort uansett anledning og sesong. Her hos Zalando finner du strikkegensere til dame som er midt i blinken for både hverdag og fest.

Fra kalde vintermorgener til kjølige sommerkvelder

Her hos Zalando finner du strikkegensere som kan brukes hele året rundt. Det spiller ingen rolle om du er på utkikk etter noe som kan holde deg varm gjennom vintermånedene eller litt ekstra varme en kjølig sommerkveld.

En tynnere variant er perfekt over singletten på lyse sommernetter, mens en løstsittende og litt tykkere genser er et must når snøen faller. Her i vårt store utvalg av strikkegensere til dame har vi både tettsittende og løsere modeller.

Når det ikke er iskaldt ute, men du fortsatt trenger litt ekstra beskyttelse, kan en strikkegenser være din beste følgesvenn. Du kan også bruke den under en stilig boblevest for litt ekstra varme. Kjør på med et par røffe boots for et gjennomført og urbant uttrykk.

Strikkegensere til enhver garderobe

Når du skal velge deg en ny strikkegenser er det lurt å sjekke hva du har i klesskapet fra før. Er det farger som dominerer, eller går det stort sett i nøytrale fargetoner? Hva med passform? Har du mye løstsittende eller mer formsydde plagg?

Dersom garderoben din består av nøytrale farger glir selvfølgelig en nøytral strikkegenser til dame rett inn. Men her kan det også være spennende å utfordre stilen din med en genser i en sprek farge. Hva med en knallrosa strikkegenser som viser mengder av personlighet?

Dersom du fortsatt ønsker en strikkegenser i en mer anvendelig og nøytral farge kan du leke deg med forskjellige snitt og designdetaljer. Se for eksempel etter glidelåser og store knapper for et iøynefallende designelement. Sjekk ut vårt store utvalg av stilige og komfortable strikkegensere til dame i dag.