Treningsklær til dame

Populære filter
4 845 produkter

Treningsklær til dame som forbedrer formen og stilen

Når du trener, bør du velge klær som puster og er fleksible. Det er ingenting som gjør at du føler deg mer vel, enn stilige klesplagg som sitter som de skal. Heldigvis vil du kunne finne treningsklær til dame som både tar hensyn til form og stil.

Det finnes et hav av treningsutstyr og tilbehør laget med tanke på gode resultater.

Oppdag alt fra de mest banebrytende t-skjortene og støttende leggings, til komfortable gensere og BH-er. Enten det gjelder vintersport, havsport eller trening på yogamatten hjemme, vil du garantert finne noe som passer deg og din favorittaktivitet.

Gjør treningsøkten bedre med de riktige sportsklær

Gode sportsklær forbedrer både formen og stilen din. Finn de beste tilbudene på sportsklær for kvinner. Enten du foretrekker å trene på treningssenteret, ute eller med venner, har Zalando fantastiske tilbud for enhver smak.

Vi vil alle ha komfortable sportsklær, i myke materialer, og som passer til kroppen vår. Det er et pluss hvis de også er elegante og trendy. Oppdag dine ideelle sportsklær fra et stort utvalg av topper, underdeler og gensere. Velg den perfekte modellen for deg og din sport. Du kan kjøpe bukser med funksjonelle sidelommer, glidelåser og med wide leg.

Kjøp klær med design som har tatt mye hensyn til passform og detaljer, eller de som er helt sømløse og ikke irriterer huden din. Oppdag treningsklær som gjenspeiler motetrender og farger, og har et tiltalende design med fokus i mote.

Bruk av farger og pustende tekstiler

Om du skal trene kondisjonstrening, kan du velge å kle deg i farger som rød eller oransje. Skal du trene vektløfting, kan du kle deg i blått, da bruk av kjølige farger lett kan skape en avslappet og kjølig atmosfære. Blått og lilla fungerer også for yoga, pilates, tai chi og meditasjon.

Bruk gjerne klær som puster, som for eksempel de som er av bomull eller polyester. De mest egnede tekstilene for trening er supplex, polyester og nylon. Bomull, selv om det er veldig behagelig, kan ha en tendens til å absorbere svette.

Når du trener, kan du bruke en kombinasjon av tettsittende og løstsittende klær. For eksempel kan du bruke en løs, pustende T-skjorte – eller en ermeløs skjorte – sammen med tettsittende shorts. Du kan velge det som er mest behagelig for deg. Bare sørg for at materialet bidrar til å transportere svette bort fra huden din.