Katalog

Populære filter
325 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter
lossan
lossan
lossan·

Birkenstock – skoen vi elsker å hate

Det er ingen hemmelighet at Birkenstock er en sko som har fått sin andel pepper når det kommer til stil, men tross all motstand, så er den nå blitt et moteikon uten like. Skoene har vunnet hjerter – eller heller føtter – verden over, og kan nå gi deg både stil og komfort i en herlig pakke.

Hos Zalando finner du et stort utvalg av Birkenstock til både dame, herre og barn, så hele familien kan nyte den komforten disse ikoniske skoene har å tilby for travle føtter. Dette merket, som er flere hundre år gammelt, har et stort fokus på fotens anatomi, slik at dine føtter kun skal få det beste med deres nøye designede fottøy.

Særlig er fotsengen en viktig del av Birkenstock, designet som om foten din satte et avtrykk i sand. Slik får du den beste støtten du kan forvente av en sandal, perfekt til både innendørs-, utendørs-, og – sett bort fra arktiske temperaturer – helårsbruk.

Sko fra Birkenstock til hva som helst og hvor som helst

Selv om Birkenstock på mange måter ”bare” er en sandal, passer disse skoene til så mangt. Trenger du et par strukturerte tøfler når du tilbringer dagen hjemme, fylt med husvask, oppvask og andre gjøremål, så kan et par varme tøfler i tekstil og med en yttersåle av lær være det du ønsker deg.

Er det bassengkanten eller stranda som står for tur, så kan et par Arizona i plast – som altså tåler våte elementer – se deg gjennom lange og herlige dager i og ved vannet. Finn en farge som matcher badedrakten eller –shortsen din for et gjennomført strandantrekk.

Liker du å holde det klassisk, men likevel vil ha subtile men stilfulle detaljer, så kan et par hvite sko fra Birkenstock med animalsk struktur i læret være akkurat tingen. Disse er perfekte, både sammen med jeans, skjørt og kjoler, og alt etter antrekket ditt kan du kle dem både opp og ned. Uansett vil du holde deg behagelig.

Birkenstock og bærekraft

Birkenstock har forpliktet seg til å fokusere på mer bærekraftige materialer og produksjonsprosesser, slik at de kan levere kvalitetssko til deg, samtidig som de begrenser mijøavtrykket sitt på planeten. De bruker en mengde materialer fra miljøvennlige kilder, som kork, naturlig lateks, lær og ull, som alle er materialer som varer over tid. Dermed får skoene en ekstra dimensjon bærekraft over seg, i og med at du ikke trenger å kjøpe et nytt par hver sesong – her får du kvalitet som varer.

De bruker også 98% vannbasert lim, noe som minsker bruken av kjemikalier i prosessen. Naturlig lateks er også et godt bindemiddel, og et materiale med en god fornybarhetsgrad. For å samle lateks fra et tre, må treet være minst seks år gammelt. Deretter kan det produsere 80 gram lateks hver eneste dag i så mye som 25 år. Naturlig lateks har også god elastisitet og pusteevne, noe som gjør materialet optimalt i fottøyet fra dette ikoniske merket. Finn ditt par og kjenn forskjellen i dag – og i lang tid framover.