Klokker til dame

Populære filter
26 produkter

Skagen klokker til dame med tidløst design

Inspirasjonen til Skagens klokkedesign er hentet fra den danske kystlinjen, spesielt fiskebyen Skagen som ligger på Danmarks nordligste punkt. Et minimalistisk skandinavisk design hvor fargene er valgt ut for å reflektere det rolige livet på den danske kysten gjør at disse klokkene passer utmerket til enhver anledning.

Designet for å vare

Sentralt i Skagens design står videreføring av tradisjoner sammen med funksjonalitet og fokus på detaljer. Dette er en del av oppskriften som gir deg klokker som holder seg aktuelle uansett trender, og som passer inn på tvers av stiler og uttrykk som du kan bruke i mange år fremover. Skagen lager nemlig klokker for at de skal kunne være med deg livet ut. Funksjonelt design og god kvalitet er viktige elementer som gjør at du kan bruke dine favoritter til både hverdag og fest i mange år fremover.

Her finner du et bredt utvalg av klokker i forskjellige størrelser og farger. Velg din favoritt blant klassiske farger som sølv, gull, rosegull og svart, eller gå for en friskere blå, grønn eller gul variant. Velg mellom bred eller smal reim i rustfritt stål eller skinn som passer perfekt til ditt håndledd.

Bærekraftig klokkedesign fra Skagen med fokus på fremtiden

Når Skagen velger ut samarbeidspartnere, leverandører og materialer er det med både planetens og kundens fremtid i tankene. De legger stor vekt på at deres klokker skal ha et maksimalt nivå av allsidighet og brukervennlighet. Klokkene deres er gode å bruke og består av ikoniske elementer for å gi deg en klokke som kan være med deg resten av livet. For å oppnå dette samarbeider Skagen med sveitsiske klokkedesignere i Antima, som er anerkjent for sitt gode håndverk og klokkedesign.

Bærekraft er også et viktig element gjennom Skagens design- og produksjonsprosesser. Materialer de bruker er rustfritt stål og planetvennlig skinn av ytterste kvalitet, som er viktig for hvor godt produktet holder seg over tid. I tillegg har Skagen et stort fokus på å ha en miljøvennlig produksjon, og jobber mot å bruke mer resirkulerte materialer og gjøre all produksjon bærekraftig. Bærekraft er et sentralt fokus i alle trinnene av produksjonen og distribusjonen av disse stilrene og vakre klokkene.