Katalog

Populære filter
521 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

UGG ble etablert på Californias kyst i 1978 av surferen Brian Smith, og har siden blitt et yndet merke blant både voksne og barn — så vel i Norge som i resten av verden. De karakteristiske støvlene har et enkelt design og er laget av lammeskinn og fôret med tykk lammeull. De var lenge kjent blant surfere i Australia som, etter en tur på bølgene, pleide å få varmen tilbake ved å tre på seg de bekvemme støvlene.

Deilige boots til alle årstider

Da Brian Smith tok med seg støvlene til USA økte UGG sakte, men sikkert i popularitet. På begynnelsen av 2000-tallet var UGG på alles lepper og støvlene på alles føtter. Mange stjerner har brukt dem flittig og har fått muligheten til å designe UGG boots til veldedige formål. Liv Taylor, Eva Longoria, Jessica Simpson og Sharon Stone er blant kjente støttespillere.

Selv om UGG hovedsakelig lagde støvlene for strandbruk, førte den overveldende suksessen til at merket også startet opp produksjon av vinterstøvler. UGG garanterer at du aldri har følt noe så komfortabelt og mykt som en lammeskinnsstøvel. I senere tid har UGG utvidet sortimentet og selger nå behagelige tøfler, hansker, støvletter, vesker og sandaler — alt basert på materialene lammeskinn og lammeull. Her hos Zalando har vi samlet alle våre favoritter i et stort utvalg. Hold deg varm med UGG; du kommer ikke til å angre.

Kjøpes ofte sammen med

Surfshirt Salg

Hettegenser

Damebukser