Star Wars klær

Populære filter
17 produkter

Star Wars-klær til hele familien

Alle og enhver kan vel trenge litt Star Wars i garderoben sin? Her hos Zalando finner du Star Wars-klær til hele familien, så hele gjengen kan få denne drømmen oppfylt.

Du finner klærne i en hel rekke forskjellige kategorier også, så uansett anledning kan du ha The Force med på laget. Perfekt når du skal i badehallen for eksempel.

Se gjennom utvalget her hos oss, og finn nye favoritter til hele familien, fra de aller minste til de aller største. Hva venter du på?

Fra innerste til ytterste lag med Star Wars-plagg

Her hos Zalando finner du Star Wars-plagg fra innerste til ytterste lag. Dermed kan du og resten av familien din kjøre en full Star Wars-stil fra topp til tå.

Start med en Star Wars-underbukse, og fortsett med sokker, t-skjorte, bukse, genser og ytterjakke. Snakk om gjennomført.

Minstemann kan for eksempel bli en liten baby Yoda, med en grønn ytterjakke med ører. Inne kan han eller hun sporte en fin og grønn body i samme stil.

Komfort for de minste – og de litt større

Til de minste i gjengen, kan et todelt joggesett være perfekt. Da får barnet en behagelig og gjennomført Star Wars-stil, til barnehagen eller skolen. Hva med et sett i sweat-materiale, av bomull og polyester?

For de litt større, kan en deilig Star Wars crew neck-genser være tingen. Med Grogu på brystet er looken komplett.

For de voksne, er kanskje en t-skjorte eller en hettegenser et naturlig valg, og de finner du mange av her hos Zalando. Du kan også velge om du vil ha åpenlys Star Wars-grafikk, eller om du vil holde det litt mer subtilt, med for eksempel bare en liten figur øverst på brystet. Her er det altså noe for enhver smak og garderobe. Hvilke Star Wars-plagg velger du?