Katalog

Populære filter
309 produkter

Swarovski – elegante og luksuriøse stykker

Helt siden Daniel Swarovski startet selskapet tilbake i 1895, har de stått bak elegant tilbehør til kvinner. I løpet av sine mer enn 125 år i bransjen, har merket beholdt sin luksuriøse status og tryllet frem vakre gjenstander i krystall, og levert tilbehør og smykker med det lille ekstra.

De er kanskje mest kjent for sine glasskrystaller. Krystallene kommer i alle mulige farger og størrelser, fra klart glass til sterke nyanser. Uansett hvilket tilbehør du velger, om det er et smykke eller en klokke, vil du kjenne igjen de slipte krystallene i Swarovski-stil.

Dette er tilbehør som snakker til mote- og kvalitetsbevisste. Smykkene og klokker erfor kvinner som vet at de fortjener kun det aller beste smykkeverdenen har å tilby. Hos Zalando finner du et nydelig utvalg av disse flotte smykkene, som passer perfekt til resten av garderoben.

Tilbehør av øverste kvalitet

Swarovski er et merke som leverer smykker, og annet tilbehør av høyeste kvalitet. Stilen er raffinert og elegant, med slipte krystaller som får hverdagen til å skinne. Armbåndsurene er utsmykket med små krystaller som gir klokken et luksuriøst preg.

Øredobbene er designet med større krystaller, i både duse og sterkere farger. Halssmykkene kommer med alt fra enkle anheng, til mer smykker med flere detaljer, farger og krystaller. Uansett hvilken stil du foretrekker, vil Swarovski være der for deg.

Helt siden Daniel Swarovski startet opp, har merket vært lidenskapelig opptatt av å designe smykker av førsteklasses kvalitet. Når de designer sine kolleksjoner, spares det ikke på noe. Dette merkes ikke bare på utforming, men også på kvaliteten. Smykker og klokker fra Swarovski, er tilbehør som vil vare år etter år.

Swarovski til hverdags og fest

Disse smykkene kan brukes både til hverdag og fest. Piff opp et enkelt antrekk med jeans og t-skjorte med noen fargerike smykker i ørene. De samme øredobbene kan kombineres med et detaljrikt smykke i mer formelle festligheter.

Klokkene passer til alt og alle, jobb og hverdag, og gir deg litt ekstra luksusfølelse. Det samme uret passer også utmerket sammen med en pen kjole i selskaper. Klokken er ikke kun en klokke – den blir som et ekstra smykke.

Det er ikke bare fargen på krystallene som gjør antrekket. De lager smykker i både gull og sølv. Med andre ord, uansett hvilket metall du foretrekker, vil du finne noe i Swarovskis kolleksjon som passer til din stil. Enten du skal finne et nytt smykke til deg selv, eller gi bort en gave, kan du trygt velge Swarovski.