Damesko

Populære filter
20 175 produkter

Friske og moteriktige damesko

Hos Zalando har vi som alltid et utmerket utvalg av damesko, i en rekke forskjellige stiler og design. Enten du er typen som foretrekker klassiske sneakers med elegante detaljer, eller ser etter noe litt mer klassisk, rocka eller lekent, har vi garantert noe som vil falle i smak.

Et fint sted å starte er med Nike sine legendariske sneakers, som kommer i et stort utvalg farger, mønstre og stiler. Det er vanskelig å slå noen tøffe og kule sneakers, med lærdetaljer i friske farger som rødt eller rosa. Med utstrakt bruk av imitert skinn, og en såle bestående av syntetisk materiale som tåler det meste, er du klar for dagen uansett hva den måtte bringe.

Flotte sko til flotte damer

Hos Zalando finner du alltid sko som kan brukes til ulike anledninger, til hverdags, jobb, sport og til fest. Hva med kule og klassiske sneakers i farger som grønt eller beige? Her får du et elegant design, med flotte detaljer som passer like godt til en bedre middag, bytur med venninner eller til et viktig jobbmøte.

Våre allsidige sneakers og joggesko er laget av ypperlige materialer, og kommer med solide såler som takler alle utfordringer, enten det dreier seg om glatt brostein, snødekte gater eller andre krevende forhold.

Sko som ser fantastiske ut til ethvert antrekk

Enten du er av typen som alltid går i dress på jobb, eller som elsker en avslappet treningstights eller joggebukser, vil dameskoene du finner hos Zalando passe perfekt. Skoene fra Converse er et godt eksempel på akkurat dette. Her får du en ikonisk sko med et sporty image, som ser like bra ut på konsert som i et jobbmøte med dressbukser og en jakke over. Når helgen kommer, vil disse skoene fungere utmerket med noen kule jeans og en hettegenser og t-skjorte

Flere favoritter

Jeans

Boyfriend jeans

Vårklær

Sommerklær

Lærvesker

Topper