Ullundertøy til dame

Populære filter
45 produkter

Ullundertøy til dame – din perfekte følgesvenn

Om du er den som vegrer deg for å bruke ullklær, da burde du gi ullundertøy til dame en sjanse. Ull går i dag gjennom en del prosesser og du vil ikke kunne kjenne igjen disse deilige plaggene. Ullundertøy har flere fordelaktige egenskaper som gjør det til den perfekte følgesvennen for flere aktiviteter.

Vi nordmenn har bestandig vært dyktige til å bruke ull, mens få av våre europeiske naboer gjør det. I vår region med kalde temperaturer, kraftige vinder og uforutsigbart vær, kan vi godt si at ull er en passende løsning.

Forskjellen mellom superundertøy og ullundertøy er at det syntetiske undertøyet passer best til intensiv sport, mens ull er ideelt for lengre utflukter i skiftende vær siden det varmer og isolerer godt.

Absorberende undertøy i ull passer utmerket til sport

Glem de kjedelige mønstrene og bytt til visuelt sjarmerende ullundertøy. Det finnes dristige og positive ullplagg som vil oppmuntre enhver idrettsutøver og friluftsentusiast. Her finner du herlige longser og gensere i muntre farger og slående mønstre, som i seg selv gjør deg energisk og glad etter en tøff treningsøkt.

Ull absorberer fuktighet og genererer varme gjennom absorpsjonsprosessen. Den høye pusteevnen forhindrer overoppheting og den varmer oss når det er kjølig. Det kan være vanskelig å skille en teknisk topp i merinoull fra en syntetisk når det kommer til finhet og tykkelse. Forskjellen er at ulltoppen beholder fortsatt sine egenskaper når den er våt og den føles ikke fuktig.

En ullskjorte og dens naturlige antibakterielle egenskaper, kombinert med en unik sømløs konstruksjon, gjør plagget til et ideelt valg for fjellturer eller lengre treningsøkter. De høye standardene til profesjonelle og ekstremsportsentusiaster gjør ullundertøy til det optimale valget. Undertøy i merinoull har fordelen av at det ikke klør siden fibrene er betydelig tynnere enn vanlig ull. Den har også en naturlig elastisitet, som øker plaggets bevegelse og komfort.

Behagelig ullundertøy – også til hverdags

Ullundertøy er ikke kun for idrettsutøvere. En ulltopp holder deg varm og kan faktisk brukes under festkjolen. Det finnes også moteriktige underplagg i ull fra kjente sportsmerker, som kan brukes til hverdagslige aktiviteter. En lekker langermet trøye med nydelige blonder og v-hals i ull og silke, er hverdagsluksus som passer like godt på jobb som på kafé eller vennebesøk. Det beste med trøyen er at den har temperaturregulerende og fuktighetskontrollerende egenskaper. En myk og deilig shorts i merinoull og silke passer fint hele året, enten under et skjørt om sommeren eller som underbukse om vinteren.

Uansett anledning, så vil du finne plagg med kombinert kvalitet og komfort som passer utmerket både til sport til hverdagsbruk. Alt undertøy i ull kan maskinvaskes dersom du bruker et eget ullprogram på 30 grader og et ullvaskemiddel, men det anbefales faktisk ikke å vaske ullundertøy hver dag, da det ikke trengs.