Skalljakker

Populære filter
172 produkter

Tøffe skalljakker kan brukes uansett klima og anledning

Friluftsmenneskers dilemma når det gjelder skalljakker, er ofte om de skal bruke en hardshell- eller softshelljakke. Svaret avhenger egentlig av været: Hardshelljakker er perfekte for tøft vær, mens softshelljakker ofte er pustende og fleksible. Softshelljakker byr på et mykt og lett ytterlag, som gjør dem passende til joggeturer og gåturer i mellomsesongene.

Softshelljakker legger stor vekt på bevegelighet og pusteevne, noe som gir komfort under aktiviteter. Hardshelljakkene, på den andre siden, er som regel harde og stive. De er designet for å være det ytterste beskyttende laget mot piskende vind og kraftig nedbør, derav navnet skall.

En skalljakke er vanntett, samtidig som den transporterer bort fuktighet. Når du bruker denne typen plagg, vil du svette mindre og føle deg mindre klam. Vindtette softshelljakker er spesielt designet for utendørssport og friluftsliv. De er svært allsidige, ettersom de både puster og er vannavstøtende.

Komfortable og allsidige allværsjakker for alle

Skalljakker finnes i ubegrensede design og former, og er i stand til å kombineres med mange fantastiske stiler. Disse jakkene er også konstruert ved hjelp av banebrytende teknologi, der mange av dagens versjoner er varme, pustende, vind- og vanntette.

Kjente designere har også brukt dem på catwalken, med dristige, glade og innovative design. Skaff deg en allværsjakke som er spesielt designet for utførelse av forskjellige aktiviteter, som fotturer og fjellklatring. Sammen med mer fasjonable retrodesign, kan de kombineres perfekt med dine favorittklær og tilbehør.

Zalando har et stort utvalg av skalljakker til ungdommer og voksne, fra en rekke kvalitetsmerker. Skalljakker kommer i flere varianter, avhengig av hva de skal brukes til. En lang skalljakke i olivengrønn vil holde deg varm til og fra treningsstudioet, men vil også gi deg et kult utseende. Jakken passer også ypperlig som streetwear.

Funksjonelle skalljakker med banebrytende teknologi

Skalljakker er kategorisert i tre varianter, basert på antall lag. Det mest grunnleggende designet har to laminerte lag, en membran og et ytre stofflag. Under dette fungerer en foring som isolator. På innsiden av en 2,5-lags jakke, er det ikke fôr, men en overflatebehandlet membran. En fôret 2,5-lags jakke er en tre-lags jakke.

Det finnes flere membraner, som for eksempel hydrofobiske materialer. Disse hindrer vannmolekyler fra å slippe inn, men slipper ut luftmolekyler. De har fleksibilitet, gir termisk isolasjon og vannmotstand, samtidig som de isolerer mot vind.

Et plaggs pusteevne betyr hvor mye fuktighet det slipper gjennom. Pusteevne er avgjørende for komfort, og det å få fuktighet ut er like viktig som å holde regn ute. Intens fysisk aktivitet, kombinert med vannavstøtende klær, vil gjøre deg svett og våt. Ullundertøy er da et praktisk tilskudd, da det kan holde deg varm selv om huden din er fuktig.