Regnjakker

Populære filter
244 produkter

Regnjakker hjelper med mye mer enn en regnskur

Regnjakker er en nødvendighet i garderoben, da det nordiske været er alt annet enn pålitelig. Dette er fantastiske plagg som tilbyr en vanntett barriere på fuktigere dager. Hver sesong finner vi nye modeller, alt fra lette og tynne utgaver til kraftige vatterte jakker som gir ekstra isolasjon også mot kulde.

I dagens motebilde finner vi funksjonelle og elegante regnjakker. Aktuelle modeller er stilige og har mangfoldige design i utrolig fine farger og diverse mønstre. Alt fra uformelle jakker til designerfrakker, noen med glidelås og hette, andre med knapper og uten ermer.

Oppdag modeller med den ideelle blandingen av tradisjon, mote og solrike farger. Knapper og lommer gir en visuell interesse og de knæsje fargene gjør selv de mørkeste dagene lyse. Komponer ditt eget smarte antrekk, så skulle regnskuren komme er du i hvert fall forberedt – og det med stil.

Hold deg komfortabel og beskyttet i en fôret regnjakke

Lange regnjakker er vanligvis plagg i parkasstil som kan nå til midten av låret, kneet eller leggen. De vil bidra til å holde beina tørre og er et utmerket valg for byvandring, og de anbefales for et kaldt og fuktig klima. Parkas har vanligvis en snor i midjen som gir en lett passform, som dessuten ser bra ut med skinny jeans.

Kortere regnjakker ser derimot mer sporty ut og er flotte plagg til hverdagen. De passer suverent til uformelle klær som en enkel dongeribukse og genser, eller en joggedrakt. Et eksempel er skalljakken, som har et ganske annerledes design enn en parkasen. En kort skalljakke egner seg for utendørsaktiviteter som for eksempel fotturer og camping.

For å finne en regnjakke som fullfører stilen din lønner det seg å vurdere passformen, fargen og materialet, samt eventuelle tilleggsfunksjoner. For de kjølige vintermånedene, lønner det seg å velge en fôret regnjakke, etterfulgt av noen tøffe støvler for den ultimale beskyttelsen mot slapset.

Moderne regnjakker til hele familien

Kle barna i moderne regnjakker med morsomme og fargerike trykk, og kombiner dem med barnets favorittbukse. Unisexregnjakker har den fordelen at de finnes i alle slags fantastiske former og design, så det blir lett å skape spennende og behagelige antrekk.

Fra regnjakker med glidelås eller knapper til forskjellige mønstre og farger. Lange og løse passformer til strukturerte jakker. Velg mellom sporty, maskuline detaljer og tøffe trykk. En softshelljakkevil være ideell for å fullføre et joggeantrekk på våte dager.

Bring muntre og urbane innslag til antrekkene dine med de nåværende regnfrakkene som går sterkt, med alle slags farger og morsomme trykk. Hvorfor ikke satse på en hvit og preppy regnfrakk, og kombiner med rette jeans og en miniveske. Velg din favoritt – det finnes en regnjakke for alle og enhver.