Filter

Undertøy

8,243 produkter

Hva du velger å ta på deg aller først om morgenen, er uhyre viktig. Med riktig truse og BH setter du kanskje stemningen for resten av dagen. For oss kvinner er det ofte essensielt å ha undertøy som vi føler oss vel i og som matcher både antrekket og dagsformen. I tillegg skal ikke undertøyet være til bry og skape irritasjoner eller uheldige folder under klærne. Shapewear er et eksempel på et type undertøy som i stor grad hjelper deg å forme og forsterke din kvinnelige figur. Blant vårt sortiment av undertøy har vi også et bredt utvalg av shapewear i nettbutikken.

BH og truser i alle varianter

Alle setter pris på et mangfold av undertøy til forskjellige formål. Det vil du komme over nettopp her på Zalando. Det stilles helt ulike krav til en BH du bruker på trening og en variant med push-up til bruk under festkjolen. En god BH kan løfte, støtte og forme, men kun hvis riktig størrelse, fasong og utforming er tilpasset din kropp. Ønsker du å gå i en kjole med åpen rygg for eksempel, kreves det en BH som er selvklebende i front eller med smarte stroppeutforminger slik at de ikke synes.

Undertøy skal både være behagelig og diskré, men det skal selvsagt også få deg til å føle deg sexy og feminin når du måtte ønske det. I vår nettbutikk finner du både klassisk og pikant undertøy for dame. Design, passform og funksjonalitet står i fokus for undertøyet vi fører. Vi tilbyr kjente merker og spennende nykommere — kanskje finner du en ny favoritt som kan løfte din kvinnelighet til nye høyder.

Sjekk ut

Push-up

Hotpants

Neglisjéer

Ankelsokker til sport