Bukser & shorts til dame

Populære filter
4 967 produkter
benoke
benoke
benoke·

Bukser og shorts til dame som får deg til å skinne

Vi har vel alle den ene favorittbuksa, som fungerer som vår trofaste ledsager når det virkelig teller. Den rette buksa sier nemlig noe om identiteten vår – hvem vil jeg at verden skal se meg som? På sommerstid blir denne buksa gjerne supplert med en shorts, gjerne i samme stil. Når man først liker en bukse, holder man seg gjerne til det samme.

Her hos Zalando finner du bukser og shorts til dame, så du kan finne det paret som best representerer deg og passer til din fasong. Velg blant ulike snitt, materialer og ikke minst farger og mønstre, og gjør plass i garderoben for din nye trofaste ledsager.

Den riktige buksa eller shortsen stjeler ikke showet – den lar deg skinne. Du finner ditt par hos Zalando.

Materialer som inspirerer

Her hos Zalando finner du alt fra jeans til joggebukser, treningstightser og skinnbukser. Med andre ord bukser og shorts til dame for alle anledninger, og i alle slags materialer.

Til treningen vil nok et elastisk materiale, enten i en joggebukse eller -shorts eller i en treningstights være å foretrekke. Da får du full bevegelsesfrihet, og rom til å utfolde deg. Se etter stoff som inneholder for eksempel elastan.

Er det et urbant uttrykk du er ute etter, kan gjerne bukser og shorts til dame med litt mer struktur være å foretrekke. Da kan du for eksempel velge et par highwaist-jeans, gjerne med splitt i leggen, som gir et stilsikkert uttrykk, like godt egnet med denimjakken som med ullgenseren eller vinterkåpa.

Bærekraftige bukser og shorts til dame

Du finner et stort utvalg av bukser og shorts til dame her hos Zalando, og mange av dem faller inn under en mer bærekraftig kategori. Se gjerne etter det grønne bærekraftsmerket vårt, eller filtrer søket ditt etter ulike bærekraftige kriterier.

Da kan du for eksempel finne bukser og shorts til dame laget med resirkulerte materialer, som for eksempel polyester, noe som bidrar til å minske utslipp og avfall. Du finner også produkter laget med økologiske materialer, noe som betyr at de er laget uten bruk av genmodifiserte frø og skadelige kjemikalier. Et vanlig materiale i denne kategorien er for eksempel økologisk bomull.

Uansett hvilken type bærekraft du går for, vil du ta et steg i riktig retning. Hvert bærekraftige kjøp sender moteverdenen og kloden i en bedre retning, så her kan nettopp du utgjøre en forskjell.