Bluser & skjorter til dame

9 127 produkter

Tunikaer og bluser er perfekte overdeler til de litt mer sofistikerte antrekkene. For eksempel passer bluser og tunikaer perfekt til nettopp det møtet på jobben som det er knyttet høye forventninger til, eller til andre situasjoner hvor du må se presentabel ut. Her på Zalando har vi samlet bluser og tunikaer i delikate stoffer og med vidunderlige mønstre, som får deg til å fremstå profesjonell uten at du mister den feminine touchen.

Til fest og hverdag

Det finnes et hav av muligheter når du skal velge den riktige blusen eller tunikaen. De kan være kortermede, langermede, elegante eller sporty, fargerike eller klassiske. Dermed passer de også til alle årstider og alle anledninger. Du kan kombinere en blomstrete tunika med et belte og et par skinny jeans, så er du klar til sommerfest. For å gjøre inntrykk på jobbintervjuet bør du gå for en pen ensfarget bluse, som for øvrig står godt til et stilrent blyantskjørt eller et par chinos.

Husk at du kan bruke tunika og bluse til en standard blazer og glitrende pumps. Trenger du flere tips til hvordan du på beste måte kan kombinere tunikaen eller blusen med de helt riktige elementene, finner du inspirasjon her i nettbutikken vår. På Zalando finner du overdeler som passer like fint på ukedager som til helgens festligheter. Vårt utvalg dekker de fleste størrelser og varianter, men det kan være lurt å sjekke vår størrelsesguide for å se hvilken størrelse som vil passe deg best. God fornøyelse.

Se også

Cardigans

Jeansskjørt

Maxiskjørt

Støvletter

Peeptoes