Kjoler

Populære filter
90 produkter

Moderne og elegante Vero Moda-kjoler

Her finner du en rekke spennende og moteriktige kjoler i ulike farger og design for deg som er på leting etter noe nytt og tidløst. Uansett om du er trendsetter på utkikk etter det nyeste eller litt mer tradisjonell i stilen, så finner du et stort utvalg av Vero Moda-kjoler, slik at du finner noe som passer deg godt. Hva med en lekker strikket kjole i burgunder med en flott passform og stilige detaljer? Eller en vakker kjole i svart som garantert vil gjøre deg til festens midtpunkt?

Det de begge har til felles er gode materialer, et moderne snitt og fine detaljer som får deg til å skinne på fest eller jobb. Du finner burgunder kjoler laget i en blanding av ulike materialer som inkluderer viskose, polyakryl og nylon. Til sammen sørger disse materialene for en Vero Moda-kjole som er komfortabel å gå med hele døgnet. Det ribbestrikkede designet sørger for at Vero Moda-kjolen oppleves luftig og behagelig selv i kaldere vær. Den dype v-halsen skaper et moderne uttrykk og bruken av monokromatiske farger skaper en klassisk silhuett. Videre så følger det også med et belte som sørger for en perfekt passform.

En kjole som passer til alt

Når det gjelder klassiske svarte kjoler, så finner du også her flere spennende detaljer som sørger for at du enkelt skiller deg ut i positiv forstand. Du finner en svart Vero Moda-kjole laget i ren bomull, noe som gjør at du fint kan benytte deg av kjolen både sommer og vinter.

Dette college-aktige materialet er perfekt enten du vil slappe av hjemme eller er ute på byen i varmere vær. Du finner også andre klassiske designelementer, slik som blant annet rund hals. Videre finner du også praktiske sidelommer til oppbevaring av diverse gjenstander som mobil, nøkler og annet.

Moderne eleganse og stilig design

Et ensfarget mønsteret sørger for en klassisk og tidløs look som passer sommer som vinter. Et annet glimrende valg for deg som vil prøve deg på noe lettere og fargerikt er en tøff Vero Moda-kjole i grønt med belte i livet. En slik skjortekjole er laget av et overmateriale bestående av polyester.

Her finner du også en skjortekrage og lukking med knapp for en perfekt passform. Det elegante beltet i livet bidrar til en kjole som sitter svært godt. Videre så fungerer denne kjolen utmerket til varmere dager om sommeren med sin korte lengde og halvlange ermer. Hiv på deg noen hvite sneakers og du er klar for fest.