Løpeshorts til dame

Populære filter
92 produkter

Løpeshorts til dame i spennende design

Du kan komme langt i treningen med løpeshorts til dame. Løpeshorts er fleksible plagg, som er komfortable og tillater stor bevegelsesfrihet. Løstsittende løpeshorts sikrer enklere nedkjøling på løpebanen, mens tettsittende shorts gir en uslåelig smidighet. Her finner du shorts med flere egenskaper.

Løpeshorts til dame finnes i flere spennende farger og design. Her i vårt utvalg finner du alt fra korte til lange shorts. Her er det derfor noe til enhver smak og ethvert bruksområde. Ved å velge riktig type shorts til ditt formål kan du yte bedre. Løpeshorts til dame kommer med en rekke ulike teknologier til diverse bruksområder.Løpeshorts består ofte av materialer som polyester eller polyester/spandex-blandinger. Dette er syntetiske fibermaterialer som er svært slitesterke og lette. Disse materialene har også gode ventileringsegenskaper. Flere av plaggene er laget i resirkulert polyester. Dette står oppgitt på produktsiden.

Ulike løpeshorts for damermed hver sin funksjon

Løpeshorts til dame har ulike funksjoner og egenskaper avhengig av bruksområde. Løpeshorts med kompress er en type shorts som sitter tett på kroppen. Disse har spandex i seg, noe som gir god muskelstøtte og mye større fleksibilitet. Dermed kan du unngå gnagsår og lignende. Denne modellen har en passform som tilpasser seg kroppen din.

For større bevegelsesfrihet kan du se etter shorts med et såkalt V-hakk. Et pustende mesh-innlegg er godt å ha under harde økter. Dette sørger for at du holder deg nedkjølt og tørr.

Løpeshorts med splitt er laget med overlappende stoffer. Disse gir deg enda mer fleksibilitet. Dette gjør dem utmerket til treningsformer som krever mer bevegelsesfrihet. Shorts med svetteavvisende materialer gir økt komfort ved å holde deg tørr gjennom økten. Det siste du trenger er at noe holder deg tilbake mens du trener. Med riktig løpeshorts er det enklere å nå sine treningsmål og yte maksimalt.

Stilen du kan matche selv

En løpeshorts kan åpenbart brukes til løping. De kan derimot også brukes til en vanlig gåtur og andre sportslige aktiviteter. En slik shorts er med andre ord svært allsidig og enkel å hive på seg. Kombiner for eksempel en svart løpeshorts med en lys t-skjorte og noen fargerike joggesko.

På kjøligere dager kan du bruke en tights under shortsen. Bruk dette sammen med vanntette joggesko og en allværsjakke i en sprek farge. Dersom du løper i mørket må du huske å bruke refleksvest i tillegg.En slik shorts kan også kombineres med en collegegenser og et par kule sneakers i hverdagen. Velg en shorts i din favorittfarge i dag!