Katalog

Populære filter
3 880 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

De fleste kjenner kanskje til historien bak Puma allerede – de turbulente oppstartsårene da de to brødrene som står bak det som er verdens kanskje to største merker, og rivaliseringen mellom Puma og et visst merke som begynner med en liten «a»… Så det trenger vi kanskje ikke snakke så mye om. Det vi vet, er at Puma SE, som det egentlig heter, lager noen av verdens beste sportsartikler, og at de har gjort det siden 1948.

Erfaring, kvalitet og innovasjon – Puma lever det

Spørsmålet med hvilket merke man skal velge når det kommer til treningsplagg og sko, er ikke alltid lett. Det som derimot er lett, er å se at Puma har gjort det aller meste riktig, for de aller fleste. Merket selges i mer enn 120 land, og har mer enn 10 000 ansatte. Innovasjon har vært en av grunnsteinene i Pumas filosofi siden starten, og skoene er kanskje det som de aller fleste forbinder med merket. Det er ikke rart, siden grunnleggerens familie har lange røtter innen arbeid med skoproduksjon. De sporene er lette å få øye på.

Med kvaliteten i bunnen

Uten skikkelig kvalitet forsvinner merker raskt – det er tross alt kvalitet som varer, ikke mote eller trender. Puma har fokusert på kvalitet helt siden Rudolph og Adolf splittet lag i 1948, og uten at vi skal si noe sikkert, så har den nære rivaliseringen mellom de to satt sine spor i både innovasjon og kvalitet. Det er ingenting som hjelper fremskritt mer enn litt mer eller mindre vennlig konkurranse. Hos Zalando finner du Puma og alt det som følger med, enten det er sko eller treningsplagg, bager og tilbehør – finn ut hva som har gjort Puma til et av verdens største merker du også!

Andre favoritter