Katalog

Populære filter
8 005 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

”Vårt mål er å gi inspirasjon og innovasjon til alle idrettsutøvere i hele verden,” lyder visjonen til det verdensomspennende selskapet Nike. Med ”idrettsutøver” sikter de ikke bare til de aller største idrettsstjernene; ”Hvis du har en kropp, er du en utøver,” mener Nike. Helt siden begynnelsen av 70-tallet har Nike vært leverandør av idrettsklær, løpesko og sportsutstyr. Selskapet som ble grunnlagt i Oregon i USA er en av verdens best kjente og mest pålitelige leverandører innen sportsmote. Den karakteristiske swoosh-logoen har også tatt Norge med storm, og selv om produkter fra Nike selges i sportsbutikker landet rundt, finnes det dessverre ingen Nike Factory Store i Norge i dag. Derfor har vi i Zalando samlet alt det nyeste fra Nike her i nettbutikken vår.

Verdensledende klesmerke

Nike har tatt sitt navn fra gudinnen for seier i gresk mytologi, og har siden starten hatt overhånden i markedet for løpesko. Nike er manges favoritt når det kommer til joggesko og nye modeller, teknologier og fargekombinasjoner slippes jevnlig. Det respekterte sportsmerket produserer ikke bare sko, men har i en årrekke satset med stor suksess på t-skjorter, shorts, treningstightser og en rekke basisklær for idretter som fotball, basketball, løping, tennis, golf, sykling og volleyball. Det stilrene designet som kjennetegner Nike har også dukket opp på andre arenaer enn på idrettsarenaer, som i subkulturer som hip hop og ellers i det urbane gatebildet. Den iøynefallende logoen er blitt kjent gjennom trykk på sneakers, ryggsekker og hettegensere, og har gjort Nike til en av verdens ledende klesmerker. Du finner alt du måtte trenge av sko, klær og utstyr fra Nike her i Zalandos nettbutikk.

Se også

Treningsjakker

Lette Løpesko Dame

Dempede Løpesko Herre

Sports-BH

Pulsmåler

Hoppetau

Sped begynnelse, global suksess, med Nike

I motsetning til det mange tror, så uttales det faktisk «Naiki» - vi har spurt dem! Det spiller kanskje liten rolle, i det hele tatt. Dette er et av de merkene som man rett og slett bare har hørt om, og som er favoritten til flere og flere for hvert år som går. Selve merket ble startet opp i 1964, da som «Blue Ribbon Sports». Noen få år senere fikk merket det navnet som vi kjenner i dag, og som er blitt ikonisk verden over. Nike er blitt et av de navnene som har nådd ut i de aller mest utilgjengelige stedene i verden, på en eller annen måte - det er kanskje sant at virkelig kvalitet, ikke kjenner grenser?

Topputøvere over hele verden sverger til dette merket, både når det kommer til sko og annet utstyr. Det som begynte som et lite importselskap for sko, vokste seg raskt stort når de begynte å lage sine egne modeller, og den suksessen er rett og slett velfortjent. I dag kjenner vi Nike som et kvalitetsmerke, som både utvikler og implementerer teknologier som andre bare kan drømme om. Sjekk ut Nike her på Zalando.no - dette er en selvfølgelig del av en av Norges største nettbutikker for alt som har med mote, sko, trening og moro å gjøre, og hvis det er noen som virkelig setter trender og dikterer moten i våre dager, så er det sportsmerkene. Og da kommer man selvsagt ikke utenom Nike.