Katalog

Populære filter
8 080 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Stil, kvalitet og komfort med Nike

Det er ingen tvil om at Nike er et av verdens største sportsmerker. Få aktører har markert seg på samme nivå som Nike, som anbefales av verdens største atleter og sverges til av både hverdagstrenere, hobbyatleter og profesjonelle utøvere.

I dette store utvalget av produkter fra Nike finner du også avslappede og moteriktige plagg, sko og tilbehør. Komfort, kvalitet og stil til hverdag og aktivitet.

Er du ute etter plagg som gir deg god bevegelse i dansestudio, eller ser du etter de perfekte klærne til yoga? Trenger du klær til aktiviteter med høy intensitet, lav intensitet eller til å holde varmen i pausene, er vi sikre på at finner du det du ser etter her. Om du er ute etter hverdagsklær med den klassiske og tidløse stilen Nike er kjent for, har vi også det du ser etter. Utforsk vårt utvalg til både voksne og barn.

Klær og sko fra Nike til dine favorittaktiviteter

Produktene fra Nike Performance lyser kraft, prestasjon, energi og sportsglede. Når du har treningsutstyr med funksjonalitet og design du kan stole på, kan du overvinne enhver utfordring du møter i treningen. Treningstøy og -sko fra Nike Performance gjør jobben sin på beste måte, så du kan fokusere på dine mål med treningen. Utforsk også utvalget av tilbehør til trening og treningsbager du kan frakte det i.

Nike Golf er en egen linje med klær, sko og tilbehør som er tilpasset deg som driver med golf, uansett nivå. Her hos Zalando har vi det du trenger for å kle deg funksjonelt, behagelig og med stil på golfbanen.

Er skating mer din greie? Sjekk ut utvalget vårt fra Nike SB av skatesko og klær som er spesielt egnet for skateøkten.

Den klassiske stilen fra Nike

Den minimalistiske og sporty stilen fra Nike er en tidløs klassiker, og Nike Sportswear fortsetter å videreutvikle de gamle klassikerne. Vi elsker disse plaggene og skoene som er like komfortable som de er kule, og kan tilby et bredt utvalg av at fra undertøy og sokker til ytterjakker og luer fra Nike i vår nettbutikk.