Faq | Betaling | PayPal

PayPal

Zalando tilbyr betaling gjennom Paypal. Etter å ha fullført bestillingen hos Zalando føres du videre til PayPal. Dersom du allerede er PayPal-kunde logger du deg inn som normalt, og bekrefter betalingen. Om du er ny hos PayPal kan du logge deg inn som gjest, eller åpne en ny PayPal-konto for å gjennomføre betalingen.

Dersom du handler for et høyt beløp kan det i noen tilfeller forekomme at betaling med PayPal ikke er tilgjengelig, og du kan da velge forhåndsbetaling istedet.

Å registrere en PayPal-betaling tar vanligvis kun få minutter. Så snart betalingen er registrert vil du motta en egen betalingsbekreftelse fra Zalando.

Merk at faktura og forhåndsbetaling ikke kan betales med PayPal, da vi ikke kan knytte betalingen til riktig bestilling.

Dersom du returnerer en vare som er betalt med PayPal, blir kjøpesummen tilbakeført til din PayPal-konto. Dersom du vil ha din saldo hos PayPal overført til din bankkonto, administrerer du dette via din PayPal-konto.


Finner du ikke svaret du leter etter?
Kontakt oss
Snakk med vår chatbot

Vår chatbot er her for å hjelpe deg. Dersom chatboten ikke kan hjelpe deg, vil den overføre deg til en av våre aktive agenter, som snakker engelsk.

Ring oss

Våre spesialister er klare til å hjelpe deg. Ventetiden kan ta opptil 2 minutter.

Mandag til fredag 08.00-18.00.

Din innboks

Det handler om stil

Abonner på nyhetsbrev fra Zalando

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.