Damemote på nett

Populære filter
294 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Komfortabel stil med Juicy Couture

Du elsker mote, men setter også stor pris på komfort. “Fashion hurts” er et velkjent utsagn, som tilsier at stil kommer før komfort. Man kan ikke alltid velge i pose og sekk, men med klær fra Juicy Couture får du begge deler.

En bukse i fløyelsaktig materiale av bomull og polyester gir deg en myk og behagelig følelse mot huden, som du ikke kan få nok av. En klassisk tube-topp med polyester og elastan gir deg både bevegelsesfrihet og støtte.

Den høye midjen gir en behagelig passform som enkelt kan styles med crop tops, denimjakker eller en matchende hettegenser. Dersom du ønsker en mer avslappet stil, kan du gå for en avkortet, løstsittende T-skjorte i bomull og elastan.

Miks og match – alt er lov

Enten du vil gå for et fullt og gjennomført Juicy Couture-antrekk eller tilføye noen behagelige og stilfulle elementer til garderoben din, finner du gode alternativer her hos Zalando. I vårt utvalg finner du blant annet matchende joggedress-sett i deilig velour, kjoler med stilig tie-dye-effekt og klassiske shorts som passer til både T-skjorter, tube-topper, denimjakker og hettegensere.

Hos Zalando har vi flere varianter av det klassiske ensfargede Juicy Couture-settet, og mye mer. I vårt utvalg kan du finne klær som passer utmerket til alt fra en lang arbeidsdag eller en helaften på sofaen til en kveld ute med venner. Mulighetene er mange, og det er bare kreativiteten som stopper deg.

Juicy Couture har opparbeidet seg en ikonisk status. Merkevaren tilbyr antrekk til enhver anledning, og de fleste plaggene i deres kolleksjoner har flere enn bare et bruksområde. Her kan du mikse og matche både farger og stiluttrykk etter humør og anledning.

Herlig stil, enkel omsorg

Når du har funnet ditt nye favorittplagg fra Juicy Couture, er du selvfølgelig opptatt av at det skal vare lengst mulig. Heldigvis er det forholdsvis enkelt. De fleste plaggene bør vaskes på skånsomt og kaldt program.

For å bevare både farge, kvalitet og passform på best mulig måte, bør du vaske klærne med lignende farger og unngå tørketrommel. Det er ikke så mye som skal til, men disse grepene utgjør den store forskjellen.