Sneaker Corner

De siste sneakertrendene, klassikerne og mye mer

HOT DROPS

Nye modeller

Nyhet

Falcon 2000 henter inspirasjon fra 90-tallets avslappete og opprørske gatemote og kombinerer den med 2000-tallets moderne estetikk.

Shop nå

Hvordan er din sneakerstil?

Merker vi liker

Sneaker trends:

Oppgrader skohyllen med sesongens kuleste sneakers

Newsflash: Sneakers er ikke kun forbeholdt treningssenteret lenger. Selv om de opprinnelig var designet for atleter, har de nå inntatt moteverden for fullt, og store motehus har for lengst kastet seg på sneakersbølgen. Det perfekte med sneakers er at de er snille mot føttene samt at de lar seg kombinere med stort sett alle antrekk. I tillegg kommer de i uendelig mange farger, utførelser og prisklasser. Dersom du ønsker deg et par kule kicks bør du sjekke ut dette sortimentet nærmere. Her har vi nemlig samlet sesongens hotteste sneakerstrender på ett og samme sted, for å gi deg et godt utgangspunkt til å finne et par som faller i smak.

Sneakers for stilbevisste kvinner

Kritthvite sneakers er en stor favoritt blant stilbevisste kvinner, og med de utallige antrekksmulighetene som skoene gir deg, er det kanskje ikke så rart. Kombiner dem med alt fra jeans og dressbukser til kjoler og skjørt for en avslappet, men samtidig kul look. Fargesprakende sneakers passer til det meste, men ser ekstra godt ut i kombinasjon med et helsort antrekk. Eller hva med å piffe opp garderoben med et par iøynefallende, metalliske sneakers? Bla deg gjennom de ulike modellene her på Zalando.no – du kommer definitivt til å forelske deg i et par!

Vis mindre

Få 10% på din neste bestilling?*

Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.