Populære filter
4 711 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Jack & Jones – denim hele veien

For over tre tiår siden satte et par gutter seg et mål om å ta verden med storm med sine denim-produkter. Eventyret startet med et par med jeans, men har siden den gang utviklet seg til en klesmerke som gir gutter og menn alt de trenger i garderoben sin. Vi snakker selvfølgelig om Jack & Jones.

Siden Jack & Jones introduserte sine denim-produkter på 1990-tallet har de utvidet produktsortimentet sitt i stor skala. I merkets kolleksjoner finner du alt fra slitesterke sportsklær og komfortable basisklær til elegante dresser og fottøy. Og du finner selvfølgelig et stort utvalg av det beste dette merket har å by på her hos Zalando.

Selv om Jack & Jones nå tilbyr et stort utvalg av klær og tilbehør, skorter det ikke på deres opprinnelige produktserie: nemlig denim. Se gjennom vår utvalg av jeans fra Jack & Jones her på Zalando og fyll garderoben din med den uslåelige Jack & Jones-stilen.

Jack & Jones-klær for alle anledninger

Her hos Zalando finner du alt du trenger til herregarderoben fra Jack & Jones. Trenger du et profesjonelt antrekk til kontorhverdagen? En stilig dress til bryllupsfesten? Eller kanskje et par perfekte plagg til hverdagsgarderoben? Da er Jack & Jones noe for deg.

Hva er bedre enn plagg med flere bruksområder? Gå for eksempel for en stilig penskjorte i bomull og elastan. Her får du en skjorte med behagelig passform og materiale som holder deg komfortabel gjennom hele arbeidsdagen. Skjorten gjør seg også utmerket i mer formelle anledninger, som bryllup og fest.

Eller hva med en mer avslappet rutete flanellskjorte? Bruk den gjerne sammen med dine favorittjeans fra Jack & Jones for det perfekte hytteantrekket.

Tilbehør som teller

Det er ikke bare basisplagg du finner her blant vårt store utvalg av klær fra Jack & Jones. Her finner du nemlig også diverse tilbehør som kan heve garderoben din til neste nivå.

Gå for eksempel for et par stilrene skinnhansker i svart eller mørkebrun. Velg gjerne en farge som matcher skoene dine eller beltet ditt. Et par hansker som er lett fôret kan ta deg gjennom både høst- og vårmånedene uten problemer.

Når kulda virkelig setter inn kan et stilig skjerf være akkurat det du trenger. Jack & Jones tilbyr skjerf i en rekke farger og mønstre. Her er det altså bare å velge det som passer best inn i din garderoben. Et blått skjerf passer fint med jeans, mens en brun variant er perfekt sammen med en frakk i lignende toner og et par brune boots. Vil du sette kronen på verket kan du gå for en hatt i ordentlig fedorastil. Den passer like godt til helgeutfluktene som til pendlingen til og fra jobb. De store løftene ligger ofte i de små detaljene, og dette er Jack & Jones klar over.