Jeans til dame

Populære filter
2 926 produkter
edytaewaa
edytaewaa
edytaewaa·

Perfekte jeans til dame

Jeans og olabukser har eksistert i flere tiår. Det startet som arbeidsplagg for menn som jobbet i gruvene, men i dag har stort sett alle kvinner også minst et par i klesskapet.

Denimbukser kommer i flere ulike modeller, både når det kommer til høyden på livet og fasongen på beina. Hos Zalando finner du alle slags modeller – alt fra skinny, til flared.

Siden vi alle er forskjellige, har vi vår egen unike stil, og vi finner som regel frem til et par plagg som vi bruker igjen og igjen. Derfor har vi hos Zalando et bredt utvalg av jeans, som gjør det enklere for deg å finne dine nye favorittmodeller som vil passe perfekt inn garderoben.

Finn din favoritt jeans-modellJeans til dame er garderobens mest praktiske plagg. De kan være avslappet, og de kan være pyntet, klare til en rolig dag hjemme, eller en festlig kveld på byen. Olabukser kan være med på alt – det handler kun om styling, og så klart hvilken modell og vask du velger.

Klassisk blå denim er perfekt til både hverdag og jobb. Velg en blåtone som matcher din stil, og du har en bukse som kan brukes til alle t-skjorter, gensere, bluser og jakker. Jeans til dame passer perfekt til alle slags sko, anledninger og stiler, derfor hører jeans hjemme i alle garderober.

Er du på jakt etter en mer formell look, er skinny jeans det rette valget. Velg da for eksempel en mørk variant, som mørkeblå eller sort. Disse er komfortable, samtidig som du får den formelle looken når du kombinerer med blazer og boots.

Alles favorittbukser

Bootcut, boyfriend, skinny, slim, flared. Det finnes mange jeans til dame å velge mellom. Hos Zalando finner du et stort utvalg av alle slags modeller. Enten du liker den klassiske blå, sort eller hvit, har vi din nye favorittbukse.

Alle modeller har sine særpreg, akkurat som du har. Så når du skal finne dine nye damebukser, velg den fasongen og modellen som appellerer til deg og din stil. Boyfriend og mom jeans har en mer avslappet look. Disse kan du fint bruke med en enkel t-skjorte og sneakers når som helst.

Skinny og slim fit jeans sitter tett på kroppen. Med et høyt liv får du en flott fasong, og passformen er upåklagelig. Sammen med høye hæler har du det perfekte jobbantrekket. Men du kan også bruke tettsittende denimbukser sammen med en oversized hoodie og sneakers, for en mer avslappet look som samtidig er sofistikert.