Klokker til dame

Populære filter
132 produkter

Casio-klokker til dame gjennom tidene

Blant det brede utvalget her hos Zalando finner du klokker til dame fra Casio. Dette er et merke som er anerkjent for å ha teknisk avanserte funksjoner, så du kan nyte både design og funksjon.

Klokker til dame fra Casio finnes i flere ulike farger og design, og med ulike funksjoner. Her er det altså bare å velge og vrake. Klokkene passer fint med ditt daglige hverdagsantrekk og også når du skal ha på deg finstasen. Casio har eksistert i lang tid, og var blant de første Japanske produsentene som laget digitale klokker.

Det fine med klokkene deres er at de er tidløse med både moderne og retro preg. Dette gjør at du kan personliggjøre antrekket ditt til din stil, og du får flotte funksjoner med i samme slengen.

Funksjonelle dameklokker fra Casio

Det fine med en klokke til dame fra Casio er at her får du mange funksjonelle kvaliteter. Det er blant annet snakk om evige kalendere, GMT-funksjon og døgnvisning. Videre finner du også kvaliteter som vekkeklokke og stoppeklokke, så du kan vekkes opp av klokken eller trene med den.

I mørket så er det muligheter for bakgrunnsbelysning, slik at du kan se klokka om det er lyst eller ei. Enkelte klokker har til og med snooze-funksjon og muligheten til å stille inn ukedager på andre språk. Du kan også få kronograf-funksjon, og klokkene er vannresistente.

Som du sikker allerede ser så er dette et merke for alle, med ulike kvaliteter og fordeler. Her får du analoge design med digitale funksjoner.

Match stilen din

Det fine med å ha en klokke fra Casio er at den lett kan gli inn i stilen din, uansett hva din personlige stil måtte være. Klokkene finnes med ekstra sporty uttrykk, noe som også betyr at de kan brukes når du skal trene. Det kan være at du trenger stoppeklokkefunksjon, som også ser sporty ut. Skal du ut og jogge i regnet, så lønner det seg å ha en klokke som er vannresistent.

I din daglige hverdagsstil så funker det fint med en klokke i sølv som kan gjøre uttrykket litt mer fancy, sammen med jeans og en bomberjacket for eksempel. En gullklokke er kjempefin til finstasen eller når du trenger å se profesjonell ut i arbeidsklærne dine.

Her er det mye å velge mellom når det kommer til å kombinere design, for å få det uttrykket du ønsker. Uansett hva du går for, så har du en fin klokke med flotte funksjoner.