Katalog

Populære filter
116 produkter

Weekday byr på moteriktige ukedager

Weekday ble etablert i 2000 av fire venner i Stockholm, som først kalte butikken sin for Weekend. Butikken var da kun åpen i helgene, til den ble så populær at den stod åpen syv dager i uken. Dette ble da grunnen til en navneendring til Weekday.

Svenske Weekday byr på bærekraftig og urban mote, med en helårsstil. Denne stilen kan brukes når du slapper av på sofaen, eller til et profesjonelt møte på jobben. Dette sier noe om utvalget som tilbys, og variasjonen du finner her. Merket er laget med komfort og tidløs estetikk i tankene.Her designes klær med flere ulike typer materialer, også resirkulerte. De vanligste materialene i bruk er bomull og polyester.

Klær fra Weekday av resirkulerte materialer

Stilige klær fra Weekday kjører selvsagt på med bærekraftige løsninger, for deg som prioriterer dette. Resirkulerte materialer er enten restmaterialer fra produksjonen, eller brukte tekstiler som får et nytt liv.

Selv badetøy er utviklet av resirkulert PET, på en måte som gir god kvalitet. Enkelte titler er fullstendig resirkulerte. Noe som er mer og mer vanlig, er bruken av økologisk bomull. Dette er et behagelig materiale, som også er slitesterkt.

Merket fokuserer også på å produsere produktene etter behov, i stedet for overproduksjon som kan føre til kast og sløsing. Dette er også deres måte å drive et bærekraftig klesmerke på.Moteriktige klær for alle anledninger

På aktive dager kan det være greit med stilige og moteriktige klær for aktiviteten. Du kan gå for en tanktop eller en t-skjorte sammen med joggebuksen. Kombiner det videre med lyse joggesko, og gjerne en hettegenser dersom det er litt kjølig. Joggebuksen kan også byttes ut med en sort treningsbukse i stedet. En leggings eller kortbukse slår heller aldri feil med en langermet genser.

For dager du trenger å kle deg mer opp, finnes det ulike alternativer. Du kan gå for et par standard jeans, eller en digg dressbukse til en skjorte. En blazer passer suverent til for eksempel et skjørt med en bluse under. Ikke glem et par stilige boots eller høye hæler i samme slengen. Her er det lett å mikse og trikse med det du allerede skulle ha i garderoben din. En kåpe pynter opp de fleste antrekk du har gått for.Sommerstilen er noe av det mest spennende med sommeren. Da kan du gå for hawaiiskjorter eller lignende, kombinert med en komfortabel kortbukse og hvite sneakers. En lett og luftig hvit sommerkjole passer fint med sandaler.