Katalog

1 254 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Weekday har vært en hit siden de ble en del av H&M i 2008. De tilbyr moderne og godt gjennomtenkte moteplagg, med et stort utvalg av jeans. De leker med grensene mellom feminint og maskulint, og har et minimalistisk men også trendy uttrykk som representerer skandinavisk design på sitt beste.

Weekday basics

Det mange liker med Weekday er deres fantastiske måte å designe helt enkle, men samtidig utrolig lekre og trendy plagg. Her finner du en rekke klassiske jeans, og enkle skjorter. Mange av plaggene er enkle å sette sammen, og har ofte en liten twist for å gjøre det hele unikt. En enkel hvit skjorte kan for eksempel ha et unikt snitt som gjør at passformen skiller seg ut, og plutselig har du et klassisk antrekk med en trendy vri. Sett det sammen med noen av merkets røffe tilbehør, som en skulderveske i skinn, og antrekket er komplett. Du kan enkelt finne en rekke tidløse plagg her, så garderoben får seg et løft basert på gode investeringer som du kan bruke om og om igjen.

Trendy Weekday

Er det noe designerne bak Weekday vet hvordan man gjør, så er det å inspireres av de seneste trendene og gjøre det til sitt eget. De er eksperter på å få frem det ultrahippe i alle plagg. Fra oversized strikkegensere i knæsje farger, jeans i supre passformer som man bare må ha, og kåper og jakker som gjør hverdagen litt bedre. Det beste med dette merket er at så mange av plaggene er laget av gode materialer. Du finner slitesterke jeans, ull som varmer og komfortabel bomull. Ta godt vare på klærne dine, så vil de holde seg like godt selv etter mange års bruk.

Andre interessante produkter

Nyt hverdagen med Weekday

Finn det rette antrekket med klær fra Weekday, uansett hvilken dag det er i uken. Fra stilrene hverdagsplagg til elegante festkjoler, dette merket tilbyr lekre og trendy moteklær og jeans til overkommelige priser. Det er lett å se at klærne er designet med ekte, skandinavisk stil som inspirasjonskilde, takket være raffinerte snitt, lekne mønstre og lekre farger. Det er kanskje ikke så rart, ettersom merket ble startet nettopp i Sverige? På Zalando.no har vi satt sammen et variert og spennende utvalg av favorittene våre fra den svenske designstjernen, med alt du måtte ønske av jeans, kjoler og topper. Flere av plaggene er dessuten bærekraftige, noe som lar deg nyte stilfulle klær med god samvittighet.

En av grunnene til at vi har forelsket oss i Weekday, er at plaggene er så enkle å style. Du kan bruke dem som elegante hverdagsklær, eller friske dem opp med fargerikt og lekent tilbehør. Du finner for eksempel T-skjorter som er like lekre til formelle skjørt som til hullete jeans, og slim fit jeans som kan brukes til fest med blondetopper eller hverdags med romslige, myke gensere. Fyller du opp garderoben med trendy jeans, praktiske gensere og lekre jumpsuits, har du moderne og lekne basisplagg som kan styles til de fleste anledninger. Du trenger bare å variere med sko, jakker og tilbehør, så kan de enkle, men sofistikerte hverdagsklærne tilpasses ulike stiler og anledninger.