Gummistøvler

Populære filter
109 produkter

La det regne med gummistøvler til dame

Våt og kald, men trendy - eller tørr, men heller intetsigende? Dette er en problemstilling du ikke trenger ha lenger. Hos Zalando har vi funnet frem til et utvalg av gummistøvler til damer som passer enhver. Både i stil, utseende og gemytt er utvalget stort. Enhver kvinne - sin støvel

Hiv på deg gummistøvlene i klassisk stil. Eller,ta på deg elegante støvletter du ikke skulle tro var gummistøvler! Ja, eller hva med en fargesprakende modell som kombinerer både røffhet og eleganse i en og samme pakke, med lekende design og farger?

Gummistøvler til damer er blitt en essensiell del av moten, der du kan leke deg med form og funksjon, og ikke minst farger, for å skape akkurat det uttrykket du vil ha. Uten at du trenger å fryse på føttene når du eventuelt skulle møte en regnskur. Og sist, med egenskaper som gjør at du har grep på bakken under alle forhold, og lure løsninger som hjelper mot at du blir svett og klam.

Fra arbeidsklær til hverdagsstil

Gummistøvler var kanskje før mer tenkt som arbeidssko. Noe for de våte, og litt møkkete, dagene på høsten når en stod ute i hagen og arbeidet. Men slik er det ikke lenger med vår moderne livsstil. Gummistøvler for damer har inntatt motebildet, og en rekke ulike former og stiler er å se og bruke for en med sans for det praktiske og stilige i en herlig kombinasjon.

Der gummistøvler før gjerne kom i en enkel unisexutgave, kan du nå heller boltre deg i et utvalg som spenner fra de mer tradisjonelle støvlene, til noe mer feminint. Være seg om du vil være røff og tøff, eller ha støvletter som tåler regnværet, så har det herlige innskuddet av gummistøvler i kvinnemote gjort at du er sikret. Nå er det ikke bare gult som er kult!

Så klart, støvlene kommer og i ulike høyder. Dette sammen med allerede nevnte variasjon i uttrykk, form og farger, gjør at du virkelig kan matche dem perfekt med resten av antrekket og føle deg på topp av dagen der du er, og med det du har. Du behøver ikke lenger pakke dobbelt for å komme gjennom en usikker værmelding.

Sølepytter blir en glede med stil

Det er lov å hoppe i sølepytter selv om du er voksen, og med freshe gummistøvler så gjør du det med stil!

For skjønt de ulike gummistøvlene i sine ulike fasonger, former, og uttrykk treffer moteløvinnen bedre - ja så oppfyller de også den gamle jobben sin: Her holdes føtter og tær tørre og varme i møte med vått høstvær. Ja, eller andre tider av året det skulle finne på å dryppe litt - eller kanskje mer.

Gummistøvler til damer som er så herlige i design og passform at du vil bruke dem utenom regnværsdager? Ja, det ser du her hos Zalando. Vi har kost oss med å finne frem til et utvalg som er både trendy og funksjonelt. Slik enhver støvel, sko og moderne mote som helhet skal være.