Oversized hoodies & sweatshirts

Populære filter
316 produkter

Komfortable oversized hoodies og sweatshirts

Finnes det noe mer komfortabelt enn en oversized genser? Disse behagelige plaggene passer like godt sommer som vinter, enten de kommer med eller uten hette. Hos Zalando finner du mange ulike varianter av oversized hoodies og sweatshirts som skriker velbehag og stil.

Sweatshirts ble designet for første gang på 1920-tallet for atleter, og var en treningsgenser i bomull helt uten krage. Siden den første utgaven kom på markedet, har mye endret seg. På 1930-tallet fikk sweatshirts hetter, og ble kalt hoodies.

Det er ikke uten grunn at du kan bruke disse overdelene gjennom hele året – de er designet med tanke på å holde på varmen i arbeid og etter trening. Bruk dem sammen med jeans, shorts, skjørt, stoffbukser eller over en kjole. De passer like godt uansett.

Praktiske, trendy og avslappende overdeler

Enten du liker en typisk hverdagslig stil med matchende sweatshirt og bukse, eller bruker oversized gensere for å skape kontraster og legge et ekstra element til antrekket har vi noe for deg. Dette er kanskje ikke genseren du tar på deg i selskaper, men du skal ikke se bort ifra at en oversized hoodie kan brukes som en kjole med belte i livet midt på sommeren.

Å trene med en fleecefôret genser er ikke spesielt praktisk, men å ha den på til og fra trening gjør en stor forskjell. En oversized hoodie med glidelås er en god treningskamerat, og kan holde deg varm både før og etter treningen.

Er planen å slappe av hjemme, ligge rett ut og se på favoritt-TV-serien en gang til? Kombinasjonen av sweatshirt og sweatpants er det ultimate antrekket i slike tilfeller. Og blir det plutselig forandring i planene, kan du bytte ut joggebuksen med et par jeans og slenge en kul jakke over genseren. Antrekket går da rett over til å bli avslappende komfort, et perfekt valg til hverdagen.

Finn favorittgensere

Zalando samarbeider med en rekke motehus og kan tilby et stort utvalg av oversized hoodies & sweatshirts til både trening og hverdag. Med et slikt utvalg gjør vi det noe enklere å finne din nye favorittoverdel.

Hos Zalando finner du alt fra enkle, ensfargede sweatshirts og hoodies i nøytrale toner, til mer fargesterke modeller med store prints enten i front eller på ryggen. Målet er at alle skal finne noe som passer sin stil her hos oss – og med et bredt utvalg av både farger og modeller er vi et steg nærmere.

Kort eller lang, med eller uten ekstra detaljer. Uansett om du vil ha en cropped oversized hoodie eller en ekstra lang sweatshirt med detaljert print har vi noe som vil fange din interesse. Ta en titt og klikk hjem din nye favoritt i dag.