Skinnbukser

Populære filter
40 produkter

Skinnbukser som tar antrekket til neste nivå

Sommer som vinter kan et par bukser være grunnlaget for antrekket ditt. Her hos Zalando finner du et stort utvalg av skinnbukser i både ekte og imitert lær, som alle tar antrekket ditt til neste nivå.

Enten du velger den ekte eller den imiterte varianten, så gir du antrekket ditt en edge som det er vanskelig å slå. Og uansett hva stilen din er kan et par skinnbukser passe inn i klesskapet.

Du kan styre antrekket i retning din personlige stil alt etter hva du velger å bruke dem sammen med, og ikke minst når det kommer til valg av tilbehør. Se gjennom utvalget av skinnbukser her hos Zalando og gi din garderobe et røft og tøft løft.

Lærbukser til alle anledninger

Her hos Zalando finner du lærbukser til en hel rekke ulike anledninger. Velg deg for eksempel et par rette skinnbukser med en litt avkortet lengde, og bruk dem sammen med en oversized strikkegenser og et par pumps eller sneakers – alt etter om du vil være mer pyntet og feminin eller mer tilbakelent og avslappet. Stilen lider ikke uansett.

Et par skinnbukser er også stilige sammen med en klassisk hvit skjorte – både til dame og herre. Varier uttrykket og gå for en t-skjorte og denimjakke i stedet for finskjorta om du vil gjøre stilen litt mer hverdagslig.

Match gjerne skjorta med hvite sneakers. Et par kortere skinnbukser er også fine sammen med et par ankelboots i en kontrasterende farge, men lignende finish.

Skinn i farger

Her hos Zalando finner du ikke bare skinnbukser i standard farger, som brunt og svart. Du finner også et betydelig antall bukser i spennende farger som gjerne går litt utenfor boksen.

Ta for eksempel et par i mosegrønt. Disse er herlige sammen med en lysere høyhalset genser og en blazer over. Gjør stilen komplett med et par solbriller og gjerne et par delikate gullhalskjeder.

Et par i hvitt er en fin variasjon av denne allerede tøffe stilen. Gå for en stilren look med en nøttebrun genser og en ullkåpe i en brunfarge i en nyanse eller to mørkere. Brune skinnboots eller et par hæler til gjør denne urbane stilen komplett. For å ta antrekket enda et steg videre kan du gå for et par mørke solbriller, en stor hatt i ullfilt og et par store gulløreringer. Du finner det du trenger for å gjøre looken komplett her hos Zalando.