Skinnbukser

Populære filter
117 produkter

Skinnbukser

Skinnbukser er ikke lenger forbeholdt motorsyklister eller rockere - nå er det et stilig moteplagg som kan brukes av alle og enhver. Disse buksene gir ellers kjedelige antrekk en kul og trendy vri, og passer både til fest og hverdags.

En variasjon av skinnbukser

Skinnbukser holder seg trendy år etter år, og det finnes et imponerende stort utvalg. De varierer fra å være stramme, nesten som skinntights, til de mer løse, med høyt og lavt liv og i ulike farger. Du kan også velge mellom en matt look eller de skinnende buksene. Uansett er disse å se på en rekke it-jenter og moteikoner, og du kan enkelt bruke de til fest og hverdags. En lekker topp og høye hæler så er du festens midtpunkt, og med joggesko og en oversized strikkegenser til er du casual cool.

Trendy skinnbukser som ikke går av moten

Det virker som skinnbukser er plagget som har kommet for å bli, for det kommer stadig nye varianter og de holder seg inne i motebildet. Det er ikke rart, for med et par skinnbukser løfter du virkelig antrekket. Ønsker du å skille deg litt ekstra ut, er det kult å gå for en farge, som mørk rød, blå eller grønn. Siste skrik er dessuten skinnbuksene som er litt løstsittende, og som har en glinsende blank finish. Skap kontraster med en strikket genser eller en college-genser, og match det hele med enten elegante stiletter eller helt avslappede sneakers. Du blir ikke mer trendy enn dette.

Andre har også kjøpt

Rysjer og volanger

Levis 501

Halskjeder

Ørepynt

Clutch

Armband