Oversize gensere til dame, herre & barn

Populære filter
154 produkter

Oversized genser – verdens mest komfortable plagg

Finnes det egentlig et bedre plagg enn en oversized genser? Genseren kommer i flere ulike modeller, med mykt fôr eller i behagelig ull som varmer godt på kalde dager. Vidde rundt livet, god lengde og behagelige armer – du kan enkelt forsvinne inn i denne genseren dag inn og dag ut.

Et perfekt koseplagg, men en oversized genser passe like godt til hverdagens mange anledninger som en rolig dag hjemme på sofaen. Den passer perfekt til jeans, både skinny og flared, bukser i forskjellige fasonger og skjørt. Med rett lengde kan den enkelt gjøres om til en kjole med et belte i livet og et par strømpebukser.

Gå for en strikket versjon om høsten og vinteren, gjerne med en høy og tykk hals for ekstra varme og komfort. Om sommeren kan det være godt med en litt lettere genser som kan slenges over kjoler og t-skjorter på kjølige kvelder.

Behagelig oversized genser til hele familien

Hos Zalando finner du et bredt utvalg av ulike oversized gensere til barn, dame og herre. Lange og korte, fargerike med mønster eller enkle toner i sort, beige og hvitt. Uansett hva slags stil du har finnes det oversized gensere som passer perfekt til din garderobe.

Kombiner med et par skinny jeans eller skinnbukser for å skape kontraster, og du er klar til både hverdagen, jobben og sosiale lag på kvelden. Oversized gensere gjør seg ypperlig med skjørt, lange som korte. Bruk høye hæler for å tilføre antrekket det lille ekstra.

Stylingen kan være alt fra enkel, bukse og genser uten ekstra tilbehør, til feststemt og selskapelig med ekstra smykker, pumps og en stilig jakke. Det handler om hvordan genseren brukes, hva den kombineres med og de små ekstra detaljene som valg av smykker og sko. Med noen små justeringer passer en oversized genser til alt.

Komfort uansett alder

En god genser faller alltid i smak, uansett om man er ung eller eldre, mann, dame eller barn. Strikkegenser om høsten og vinteren, en lettere collegegenser på kjølige sommerdager. Mulighetene er uendelige.

Vi har alle slags modeller, lengder, farger og motiver. Hos Zalando finner du akkurat den oversized genseren som enkelt sklir inn i garderoben enten du handler til deg selv, barna eller kjæresten.

Velg gensere ut fra hva du allerede har i skapet, slik at du finner det perfekte alternativet som passer til det du har fra før. Dette er både økonomisk og bærekraftig, for du slipper å bytte ut hele garderoben.