Filter1

Som det fremgår av navnet tilbyr Sail Racing klær og tilbehør for seiling, i tillegg til mer generelle sports- og fritidsklær, både for menn, kvinner og barn. Sail racing har alt det du trenger av klær for alle værtyper når du skal ut å seile, alt fra en rekke jakker, samt caps og belter, til bager og annet utstyr. Enten du driver med seiling på høyt nivå, som fritidsaktivitet, eller rett og slett er ute etter vindtette og vannavstøtende klesplagg, har Sail Racing det du trenger. Både herreklær, dameklær og barneklær finnes I Zalandos nettbutikk.

Zalando har klær for seiling fra Sail Racing

For deg som er ute etter skikkelig kvalitetsklær for seiling kan vi tilby produkter fra Sail Racing. Unn deg det du trenger for å være ordentlig utrustet for neste tur. Sail Racing har et bredt utvalg av bukser, jakker og gensere som passer for all slags vær, samt annet tilbehør som du trenger for seiling, eller når du skal ut i båt generelt. Sail Racing tilbyr også fritidsklær. Undersøk Zalandos utvalg av klær fra Sail Racing nå, og gå til innkjøp av det du trenger av maritimt kvalitetstøy. Zalando gjør det mulig for deg å kjøpe på nett det du måtte ha behov for innen både dameklær, herreklær så vel som barneklær. Benytt deg av vår nettbutikk og gå til anskaffelse av klær og annet tilbehør fra Sail Racing nå.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Zalando tilbyr gratis retur. Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Andre interessante produkter

Seilersko

Tørkler og Skjerf Herre