Støvletter til dame

Populære filter
898 produkter

Ta hverdagen til nye høyder med støvletter til dame

Hvilket antrekk blir ikke litt bedre med et par støvletter til dame? Dette er et allsidig og stilriktig fottøy, som hever hverdagen og komplimenterer en rekke ulike stiler. Du finner selvfølgelig et stort utvalg av støvletter til dame her hos Zalando.

Du slår aldri feil med et par støvletter til dame med litt hæl. Enten du bruker dem sammen med et stilig, kort skjørt og en skinnjakke, eller sammen med dine favorittjeans og en frakk, gir de antrekket en liten ekstra edge. Velg gjerne et par som matcher fargen på favorittjakken din.

Et par støvletter til dame i brunt, gir litt mer varme til antrekket enn et par i svart, og er like allsidige som sine mørkere søstre. Match gjerne med en brun skinnveske, eller en brun filthatt, for et gjennomført og stilriktig uttrykk.

Snørestøvletter til dame med iøynefallende designdetaljer

Her hos Zalando finner du snørestøvletter til dame som tilføyer designdetaljer til antrekket ditt som nok vil snu hoder. Her finner du alt fra de alltid iøynefallende og positivt høylytte, til de mer subtile og delikate detaljene, som alle utgjør en herlig forskjell i garderoben.

Hva med et par snørestøvletter til dame med stilige spenner? Eller kanskje et par mer nedtonede, med chunky hæler? Her kan du fryde deg blant valgmulighetene. Et par lave ankelstøvletter, med små gulldetaljer, gir akkurat nok til å skille seg – og deg – fra mengden, og tar antrekket ditt fra ok basis, til fullverdig moteriktig.

Høyt og lavt

Støvlettene, som du finner her hos Zalando, kommer i en rekke ulike stiler og former, slik at du kan velge det paret som passer best til deg og din garderobe. For travle hverdager, og en litt mer tilbakelent stil, kan et par ankelstøvletter med en lav hæl være perfekt. Et slikt par passer perfekt sammen med jeans eller andre bukser.

For et litt mer pyntet uttrykk, kan et par høye hæler være tingen. Da får du fortsatt en allsidig sko, som passer utmerket sammen med både bukser, skjørt og kjoler. Varier uttrykket med forskjellige jakker og tilbehør.

Uansett hvilken vei stilen din lener seg, kan du finne et par støvletter hos Zalando som faller i smak. Du finner varme og kjølige farger, høye og lave varianter, og ikke minst støvletter med designdetaljer som sklir rett inn med resten av innholdet i klesskapet ditt. Hvilket par blir din favoritt?