For å gi deg en bedre opplevelse bruker Zalando informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.Jeg aksepterer dette.×
Alle Norges favorittmerker100 dagers åpent kjøpAlltid gratis frakt og retur

Hils våren

 • Sportmax Code

  Bukser

 • Oplev mere...

  Loeffler Randall

  Clutch

 • J.CREW

  Jumper

 • Pretty Ballerinas

  Slippers

 • Sportmax Code

  Topper

 • ZAC Zac Posen

  Skulderveske

 • MIISTA

  Klassiske pumps

 • Polo Ralph Lauren

  Skjorte

Gjør et statement hver helg med ulltøy, iøynefallende accessories og sko designet for å blande chill med stil.

Shop MAX & Co.

Klær

Finn din egen innovative look med nye, stilrene plagg som blander eleganse med ekstravaganse.

Sko

Fra stilige snøresko til trendy mules - denne kolleksjonen har looks til alle anledninger

Accessories

Trendy vesker, clutcher og smykker som vil friske opp garderoben din.

Modig valg

 • Stilren mote fotografert i elegante Luckhardt-Villa i Berlin.

Full tilgang! Høydepunkter fra moteverdenen – direkte fra catwalken

Som å sitte på første rad! Ta plass sammen med de hotteste motebloggerne, Instagram-stjernene og it-jentene, og opplev morgendagens mote: Fortsatt er det de eksklusive toppmerkene, kult-labels og hipster-designere som bestemmer trendene som stilproffene deretter kaster seg på. Bli med på et gnistrende moteshow denne sesongen.

Inspirasjon på høyt nivå

Skaff deg en eksklusiv billett til designernes toppdivisjon: Den nye sesongen byr på ultrakorte klær med 80-talls preg, athleisure-plagg med racingflaggmønster, militærjakker og hvite skjortebluser. Mote av høyeste klasse sydd i utsøkte materialer og enestående utførelse er en god investering både fordi de holder seg pene lenge og fordi man med dagens designermote enkelt kan kombinere og style et plagg på en rekke ulike måter.

Slik viser du klasse med stil

Førsteklasses merkevarer fra topp til tå kan selvfølgelig være skikkelig kult, men det er absolutt ikke et must. Ofte skal det bare et, spektakulært plagg til for å gi grunnantrekket en luksuriøs oppgradering: It-bagen med forseggjorte detaljer, de ettertraktede platåskoene med overdådig pynt eller blusen med et oppsiktsvekkende snitt. Alternativt kan man gå for den klassiske stilen og velge en stripete bluse eller den lille sorte med strenge skjæringer og utsøkte snitt. Men hvordan skaffe den perfekte stilen denne sesongen, og er det noen nøkkelplagg man bare må investere i? Hva med et par hvite sneakers som ikke alle andre har, noen freshe solbriller eller overdådige øreringer som fremhever ansiktet ditt perfekt? Ta plass på første rad hos oss, kom tett innpå det eksepsjonelle arbeidet til toppdesignerne og la deg inspirere. Finn din egen, eksklusive look og la bygatene bli din catwalk.

Vis mindre