Dameklær

Populære filter
127 produkter

Gina Tricot dameklær med trendy ny kolleksjon

Helt siden 1997 har svenske Gina Tricot levert trendy dameklær, til jenter og damer med stil og teft. Her finner du alt fra de viktige basisplaggene, som alle trenger for å bygge opp garderoben og som er uunnværlig for enhver, til de stilige klærne som vekker oppmerksomhet om din personlige stil.

Designerne bak Gina Tricot dameklær tenker hele tiden på om de selv ville brukt klærne, og hva de kan disse kombinere med. De sørger dermed for at fargene og kvaliteten er på topp. Her kan du med andre ord planlegge, og sette sammen silhuettene til en treffsikker stil, med nøkkelklærne fra Gina Tricot.

Gina Tricot klær til damer,i hverdagen og på fest

Enten du har tenkt deg på fest, eller om du trenger et nytt antrekk til hverdagen, vil du alltid finne et trendy nøkkelplagg i kolleksjonen fra Gina Tricot. Dette er mote for kvinner, designet og laget av kvinner, nettopp fordi kvinner vet hva kvinner vil ha og trenger. Særlig at du må ha et stilig plagg til enhver anledning.

Her finner du klær til damer som skal på jobb, som haster rundt i tidsklemma eller som skal en tur på byen. Velg mellom festantrekk og kledelige basisplagg, og pass på å få med deg de nye må-ha-jeansene. Lidenskapen for mote skinner gjennom kvaliteten på tekstilene og sømmene, og det er betryggende å vite at bærekraft er en bærebjelke i virksomheten.

Kreative, spennende løsninger i en internasjonal trend

Her kan du boltre deg i silhuetter, farger og kvaliteter, og samtidig vite at de er synkronisert til den grad at du kan planlegge de herligste antrekk ved å bare plukke fra de forskjellige hyllene. Dameklærne gjenspeiler de riktige trendene, både i basisplaggene og i de litt mer eksklusive plaggene.

Gina Tricot er et svensk merke som har vokst seg stort på det internasjonale markedet, og årsakene til dette finner du i kolleksjonene som dekker nesten alle klesbehov du måtte ha. Finn frem til dine favoritter i kolleksjonene, og oppdater garderoben din allerede i dag. Da er du sikker på at du har trendy klær til de fleste anledninger, i en herlig Gina Tricot stil.

At Gina Tricot har lykkes på det internasjonale markedet er ingen tilfeldighet, men heller et resultat av en bærekraftig planlegging fra menneskene bak. Dette merker du på kvaliteten i klesplaggene, og på den trendy stilen. Hvorvidt det er noe mer eksklusivt, eller basisplagg, kan du velge nøyaktig hva du trenger allerede i dag.