Dameklær

Populære filter
671 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Finn din personlige stil med Gina Tricot dameklær

Trenger du å friske opp garderoben eller har du bare lyst på litt forandring? Med Gina Tricot dameklær, som du finner her hos Zalando, kan du finne alt fra basisplagg til stilfulle klær som virkelig setter prikken over i-en i klessamlingen din.

For å fullføre street-stylen, kan du for eksempel gå for et par jeans i en modell som passer deg, og som går like godt med en baggy crop top som med en singlet og skinnjakke. For dagligdagse behagelige plagg kan du velge en strikket genser eller en oversized hettegenser.

Du finner også Gina Tricot dameklær som passer til både store og små festlige anledninger, til jobben på kontoret og mye annet imellom. For en kveld ute med venner kan du gå for et par herlige bukser i imitert skinn. Bruk dem sammen med en denimjakke for en avslappet stil, eller sammen med en bluse for en mer raffinert stil.

Både sommer og vinter med dameklær fra Gina Tricot

Blant utvalget av dameklær fra Gina Tricot her hos Zalando, kan du være kledd for enhver sesong. Du finner komfortable og stilfulle gensere som passer til både jeans og skjørt, og bukser du kan gå for i all slags vær.

Komfortable basisplagg, som for eksempel en to-pakk med singletter, gjør seg like godt til varme sommerdager som til under varmere vinterklær. De fås i forskjellige fargekombinasjoner, slik at du kan velge det settet som passer best til deg og din stil.

En varm genser med glidelåskrage er både kul, stilfull og deilig når kulda setter inn. For herlige høst- og vinterdager kan du gå for en mønstret kåpe med belte i livet, slik at du kan beholde både eleganse og komfort når du er på farten.

Bærekraftig stil til hverdags og fest

Det er blitt en selvfølge å bidra til å ta vare på miljøet. Blant utvalget av Gina Tricot dameklær her hos Zalando kan du få plagg og tilbehør som bidrar til et renere og grønnere verden, samtidig som du har stilen i behold.

Klær laget med bomull fra Better Cotton Initiative forsikrer deg om at plagget er laget ved hjelp av forsvarlig jordbruk. Minst 50% av bomullen som brukes i disse plaggene kommer fra produsenter som støtter Better Cotton Initiative, som igjen er bomull som produseres uten bruk av de farligste kjemikaliene, med mindre vannforbruk og med bomullsbøndenes arbeidsvilkår og rettigheter bevart.

Her blant utvalget av dameklær fra Gina Tricot hos Zalando får du klær som er økologisk produsert. Det betyr at de produseres uten bruk av syntetiske plantevernmidler og genetisk modifiserte frø. Ved å velge klær som er produsert med tanke på å bruke rene og etiske materialer, kan du bidra til å redusere utslipp og til å bevare det naturlige miljøet – og dermed kle deg stilfullt, samtidig som kan ha god samvittighet. Se hvilke bærekraftige plagg fra Gina Tricot som passer til deg og din garderobe, og gjør deg klar til å slå et slag for både stilen din og omverdenen.