Stranger Things klær

Populære filter

Stranger Things-klær for en opp ned hverdag

Her hos Zalando finner du et stort utvalg Stranger Things-klær som lar deg snu opp ned på hverdagen. Har du fulgt med på serien, vet du hva vi snakker om.

Du finner klær i de fleste kategorier, fra t-skjorter til sykkelshortser, skjørt og mer, og alle inkluderer detaljer fra denne populære serien på et eller annet vis. Du kan til og med få en herlig stripet baseballskjorte. Hva foretrekker du?

Liker du det åpenlyst, eller foretrekker du å gi et litt mer subtilt lite vink til serien? Uansett finner du det du leter etter her.

Behagelige Stranger Things-plagg

Det skal mye til å slå klær som representerer favorittserien din, og som samtidig er utrolig behagelige å ha på. Her får du Stranger Things-plagg i både pose og sekk.

Hva med en deilig t-skjorte i jersey av 100% bomull? Med Stranger Things på brystet, er du klar for en herlig hverdag, eller kanskje en lang kveld med favorittserien din på skjermen? Eller hva med en stilig hettegenser i sweat-materiale av bomull og polyester? Velg deg for eksempel en variant i hvitt, og match med alles favoritt: den hvite sneakeren.

En slik t-skjorte er perfekt sammen med blå jeans og sneakers. Vil du holde stilen enda mer behagelig og tilbakelent, kan du gå for et par joggebukser og hvite tennissokker til. Da kan du virkelig slappe av.

Farger som inspirerer

Her hos Zalando finner du Stranger Things-klær i alle regnbuens farger. Dermed blir det enkelt å velge de plaggene som best passer inn i din garderobe. Du kan også velge å matche fargen på Stranger Things-logoen med andre ting i garderoben din, og la plagget skinne for seg selv. Her er mulighetene mange. Velger du for eksempel et plagg med rød logo, kan du matche med en rød caps, eller kanskje noe så subtilt som røde negler eller leppestift?

Hold det nøytralt og svart, eller gå for noe fargesprakende. La din personlighet skinne igjennom ved å velge de riktige med fargene.

Match gjerne med fargen på skoene dine, eller et av dine andre favorittplagg, for en gjennomført hverdagsstil. Se gjerne gjennom resten av garderoben din før du bestemmer deg, så er du sikker på at dine nye Stranger Things-klær sklir rett inn sammen med resten av klærne dine. Da slipper du å klø deg i hodet for å finne ut hvordan du skal style klærne hver morgen. Du finner favorittene dine her hos Zalando.