Paljettkjoler

Populære filter
221 produkter

Paljettkjoler hele året

Det finnes alltid en anledning der en paljettkjole ville gjort seg. Her hos Zalando finner du et stort utvalg av slike kjoler, slik at du alltid kan være klar for å skinne.

Du finner varianter med både korte og lange ermer, og også stroppløse paljettkjoler for de kveldene der du virkelig vil feire. Lange ermer er selvfølgelig utmerket for vinterhalvåret, men også korte ermer sammen med en cardigan eller bolero gjør susen.

En kortere kjole er utmerket om sommeren, og kan også brukes sammen med tykke strømpebukser når temperaturen synker. Her hos Zalando finner du med andre ord paljettkjoler som passer til hele året.

Snu hoder med kjoler med paljetter

Du er allerede et blikkfang, men med en kjole med paljetter kan du understreke din egen skjønnhet. Paljettene fanger smakfullt opp lyset rundt deg, og lar deg skinne innenfra og ut.

For et ekstra iøynefallende antrekk kan du gå for en paljettkjole med en sterk og herlig bunnfarge, som for eksempel rosa. Med fargeglade paljetter over er du virkelig klar til feiring.

En tettsittende paljettkjole med et litt kortere snitt fremhever dine naturlige former, mens en litt lengre variant som sitter rundt midjen og luftigere rundt beina blir dynamisk, og fremhever det delikate og feminine. Det viktigste er at du velger en kjole som du er komfortabel med og føler deg vel i.

Ulike lengder for ulike looks

En lårkort kjole er et fast innslag på dansegulvet, og er like fin med hvite sneakers som med klassiske pumps. Er kjolen kortere kan også et par litt lavere sko være flatterende.

Går kjolen til rett under kneet vil et par sandaler med hæler eller klassiske pumps være perfekte. Da får du et feminint uttrykk.

For gulvlange kjoler er det viktigste at du velger et par sko som går overens med lengden på kjolen. Da slipper du å måtte legge opp kjolekanten eller at kjolen ser litt for kort ut.