Faq | Retur & Refundering | Hvordan returnerer jeg en vare?

Hvordan returnerer jeg en vare?

Returskjemaet for bestillingen din lager du selv ved å registrere returen på din kundekonto på Zalando.no. Du registrerer returen ved å gå til "Dine bestillinger" og klikke på "Se bestilling", her vil du finne den sorte, firkantede knappen for å åpne siden hvor du kan velge returgrunn og opprette din retur.

Om du ikke får mulighet til å skrive ut returskjemaet selv med en gang etter at du har opprettet returen, kan du finne det igjen senere under "Dine returer". Om du ikke har tilgang til en skriver kan du kontakte oss på kundeservice med bestillingsnummeret for bestillingen du ønsker å returnere ifra, så kan vi sende deg et returskjema for bestillingen i posten.

Ønsker du å returnere en vare sendt av en av våre partnere? (Returnere varer fra en Zalando Partner).

Registrere din retur på kundekontoen

a) Gå til “Returnere varer”

b) Velg varene du vil returnere, og velg grunn.

c) Ferdig! Du kan nå skrive ut et returskjema

Hvordan pakke varene?

Pakk varene i originalemballasjen og legg dem i en passende eske sammen med den ene delen av returskjema. Du kan gjerne bruke esken varene ble sendt i, eller en annen eske dersom du ønsker det. Lukk esken forsvarlig, og klistre den andre delen av returskjema utenpå esken. Vennligst klistre den nye lappen over den gamle. Evt kan du fjerne den gamle for å unngå at feil slipp blir skannet.

Du leverer din retur som vanlig på et av PostNord sine utleveringssteder (MyPack-stasjon). Behold kvitteringen du mottar for din retur, denne kan være grei å ha dersom du skulle trenge kontakte oss senere angående din retur.

Du kan lese mer om villkår for retur her.

 


Finner du ikke svaret du leter etter?
Kontakt oss
Ring oss

Våre spesialister er klare til å hjelpe deg. Ventetiden kan ta opptil 2 minutter.

Mandag til fredag 08.00-18.00.

Din innboks

Det handler om stil

Abonner på nyhetsbrev fra Zalando

Rediger dine innstillinger

Hva er du mest interessert i?

Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.