Populære filter
27 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

SNÖ of Sweden - tidløs eleganse i skandinavisk stil

Denne Østersund-baserte svenske virksomheten produserer utsøkte smykker av høyeste kvalitet og i et uovertruffent design. Lena Jonsson Näslund grunnla SNÖ of Sweden i 2002 med den hensikt å lage luksuriøse smykker som kvinner kan bruke hver dag.

Det er ingen tvil om hvor inspirasjonen kommer fra. Merkets røtter i Nord-Sverige skinner tydelig gjennom i smykkenes utforming. De kombinerer det naturlige med luksus på en harmonisk måte. Selskapets mål er å skape fantastiske og særegne smykker for kunder med et godt øye for kvalitet.

Hensikten er å gi enhver fasjonabel kvinne tidløse og utsøkte smykker. Kolleksjonene fra SNÖ of Sweden består av halskjeder, armbånd og øredobber med en tradisjonell og tidløs stil.

Lys opp hvilket som helst antrekk med SNÖ of Sweden smykker

Mange av smykkene er pyntet med fantastiske kultiverte ferskvannsperler og edelstener. Kolleksjonene har også en rekke smykker laget av syntetiske steiner, glass, lær og stoff. Selv om hvert produkt er nikkeltestet har de også smykker av andre materialer dersom du er veldig følsom, som lær eller titan.

Zalando selger tilbehør i en rekke stiler og modeller fra SNÖ of Sweden. Merket har populære smykker for alle anledninger. Du kan velge å tone ned et antrekk med et klassisk armbånd eller forsterke det med spennende øredobber.

Du kan enkelt heve antrekket med dette elegante tilbehøret – uansett anledning. Velg mellom gull- eller sølvarmbånd, halskjeder og øredobber i en rekke ulike stiluttrykk og størrelser.

Unikt og ikonisk tilbehør for alle stiler

Firmaet lanserer nye kolleksjoner i henhold til de siste trendene og oppdaterer sortimentet sitt basert på hva som er på moten. Dette tilbehøret av høy kvalitet, med sine elegante fargedetaljer, passer inn i enhver kvinnes garderobe. Gi antrekket ditt liv og gnist med en minimalistisk og elegant detalj. Disse tidløse materialene kan du bruke når du vil og hvordan du vil.

SNÖ of Sweden smykker har noe til enhver anledning, og de innovative designene som stadig lanseres gjør det enkelt å oppdatere smykkekolleksjonen sin. Det føles ekstra deilig å kunne unne seg matchende smykker for et komplett antrekk. Det kan være et sett med øredobber og et halskjede, eller en ring i samme stil som et armbånd.

Du kan oppnå et utsøkt og gjennomført stiluttrykk ved å bruke smykker fra samme serie. Hva med et par lekre øredobber som passer utmerket sammen med den lille sorte kjolen? Eller hva med et sølvarmbånd som lyser opp det kjedelige arbeidsantrekket?