56 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Liker du rene smykker med elegant design? Da bør du sjekke ut kolleksjonen til SNÖ of Sweden. Det svenske smykkemerket er blitt en favoritt blant mange som ønsker å tilføre antrekkene sine det lille ekstra ved hjelp av enkle grep. SNÖ of Sweden kombinerer tidløse og klassiske materialer som ferskvannsperler og krystaller med lær, glass og vakre stener.

Elegante smykker fra SNÖ of Sweden

Smykkemerket ble etablert i Sverige i 2002, og siden starten har hensikten vært å gi den kresne forbrukeren smykker med en touch av eleganse. Med sine utallige vakre design, får du muligheten til å sette sammen din helt unike stil basert på dine preferanser og personlighet. Kanskje liker du å skille deg ut, eller du setter pris på å variere smykkene etter humør, antrekk og anledning. Uansett finner du smykker du liker, enten du ønsker minimalisme eller statement-smykker her i nettbutikken til Zalando.

Vakre smykker hever antrekket

Det er ikke tvil om at et vakkert smykke kan forvandle et antrekk. Ved å tilføre smykker kan du enkelt gå fra en nedtonet stil til et festantrekk. SNÖ of Sweden tilbyr alt du behøver til smykkeskrinet. Hvorfor ikke gå for et enkelt smykke og et armbånd til en søt kjole? Eller et par skikkelige statement øredobber til neste fest? SNÖ of Sweden hyller den elegante skandinaviske formen i designet og lager smykker både i gull, sølv og rosé finish, samt med lekre, fargede stener. Klær og accessoirer går hånd i hånd når det gjelder å skape et antrekk. Vil du tilføre det lille ekstra, kan du enkelt bestille hjem noen vakre smykker fra SNÖ of Sweden. Det tidløse designet gjør smykkene like aktuelle sesong etter sesong.

Andre favoritter